PRODUK : HERBLAX

PENGALAMAN SENDIRI MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR DENGAN CARA YANG SANGAT MUDAH DAN BERKESAN

11:48

Hai.

Biasanya oraang rasa agak malu dan segan untuk bercerita soal membuang ni.

Takpelah, biarlah orang lain malu, saya tolak ke tepi perasaan malu tu untuk sebarkan kebaikan yang saya dah pun dapat.

Dulu, saya lah antara manusia-manusia yang rajin search Google dengan kata kunci :

'cara buang air besar dengan mudah'

'selesaikan masalah sembelit secara semulajadi'

'sebab sembelit'

'minum air untuk sembelit'



'cara melawaskan perut agar tidak sembelit'

Trust me, trust me!

Sayalah antara manusia yang search guna keyword itu di google.

Hasilnya?
Kahkah banyak je petua segala, tapi still tak berkesan.

MINUM AIR

Saya memang orang yang minum air kosong dengan banyak setiap hari.
Setakat 2liter-3liter sehari tu, kiciiii punya hal.
Memang sokmo minum air banyak gitu.

Tapi, still sembelit, still payah membuang.

MAKAN BUAH DAN SAYURAN

Daaaahhh.
Saya memang suka buah.
Tak adalah tiap hari makan buah, tapi selalu je makan.

Sayur memang menu wajib tiap hari.
Tak lengkap hidupku kalau tak makan sayur dalam sehari.

Tapi, still sembelit, still payah membuang.

MAKAN FIBER DI FARMASI

Saya beli serbuk fiber di farmasi, bancuh guna air.
Serbuk tu jadi melekat macam jeli, rasa pun tak sedap,
takpe kugagahkan jua untuk telan.

Tapi, still sembelit, still payah membuang.

MAKAN UBAT LAWAS DI FARMASI

Yang ni saya beli waktu duduk di Jepun dulu. Ubat tu warna pink, kecil je saiznya.
Telanlah bila rasa dah lama tak membuang.

Hasilnya, memang membuang, tapi macam cirit gitu, perut pun memulas.

Adoi, macam mana ni?

HERBLAX

Hinggalah suatu masa dulu, saya kenal Shaklee, saya dapat tahu yang Shaklee ada jual suplemen untuk melawaskan perut yang payah membuang.

Mulanya tak percaya, tapi saya layan je lah.
Maklumlah dah desperate nak membuang kahkah.

Lepas telan 4biji sebelum tidur, keesokannya teruih ke tandas.

yahoooo!.

Yang bestnya, Herblax Shaklee ni amat sopan santun pada usus. 
Tak adalah rasa memulas perut tu. Jadi cirit pun tak ada.

Saya amalkan 2-3hari sekali.

For me, takde pun nak kena tunggu hujung minggu untuk makan, which banyak feedback yang cakap depa akan tunggu hujung minggu untuk makan Herblax sebab nanti akan berulang ke tandas.

Pengalaman saya, just membuang awal pagi tu je.
Then, boleh dengan bahagianya ke office seperti biasa.
Ok je.

Lain badan, lain lah kesannya.

Jadi pada orang yang baru first time nak cuba Herblax, saya akan advise untuk makan hujung minggu dulu. Bila perut dah stabil, barulah boleh makan di tengah minggu.

Hingga kini, Herblax menjadi objek wajib ada di rumah saya.

Alhamdulillah, sangat bersyukur bila dapat makan herblax,
Perut lapang, hati pun lapang, takdelah nak menyinga je kahkah.

HARGA HERBLAX SHAKLEE

Harganya sangaaaat murah!
Nak dibandingkan dengan apa yang Herblax tu mampu buat, harganya sangatlah muuuuraaah.

RM57.50 sahaja.
dalamnya ada 120biji.

Sekali ambil, 4biji je.
Bukan telan tiap hari. katakanlah makan seminggu sekali, so sebulan hanya 16biji je.

Maksudnya 1botol Herblax ni boleh tahan 7bulan!

Jimat kan?

CARA ORDER

Hanya hubungi saya via whatsapp mahupun call, boleh je mana-mana.
019-5161862




You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.