BISNES SHAKLEE

Laman Web Baru Shaklee Malaysia Kini Dilancarkan Pada Tahun 2020

16:11

Salam semua.

Pembukaan tahun 2020 yang sangat menarik.

Shaklee telah melancarkan laman web yang baru buat kegunaan pengedar dan pengguna Shaklee.



Jika dahulu, Shaklee menggunakan laman web Shaklee2u, kini laman web Shaklee2u juga akan membawa kita ke laman web baru iaitu :






Personally, saya berpendapat laman web baru Shaklee ternyata lebih menarik dan 'mesra pengguna'.

Ia boleh diakses oleh setiap pengedar (ahli) Shaklee di mana jua, dan sangat 'mobile friendly'.

Dalam laman web ini juga, ahli boleh melihat jumlah cashback (bonus) terkumpul setiap bulan.

Selain boleh mendapatkan pelbagai info menarik tentang produk, syarikat , bahkan pelan perniagaan yang sangat tersusun.

Dan ya! Tiap ahli boleh membuat belian secara atas talian (online) dengan amat pantas. Bayaran boleh dibuat melalui card credit mahupun debit card. ianya sangat mudah!

Belum ahli?

Anda boleh menghubungi saya untuk mendaftar.


CARA JADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 cara. Yang pertama berbayar, yang kedua free je tapi ada la syaratnya.

1) DAFTAR AHLI SHAKLEE

Hanya bayar RM68.90 untuk seumur hidup. Tambah RM10.60 untuk postage membership kit. Anda layak dapat beli sebarang produk dengan harga ahli. Kalau ada nak order barang, lagi bagus sebab postage dikirasekali bayar yang RM10.60 tadi tu je. Semestinya anda beli dengan harga yang paling murah iaitu harga ahli. Jika belian produk anda mencukupi point, silakan menunggu cashback bulan depan ya. Best kan?

2) JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Ini sangat senang dan menuntungkan, sebenarnyalah. Syaratnya anda buat belian dengan point minima 200point (dalam anggaran rm800).

Contoh : Vivix 1 botol 112point. Beli 2 botol, dah 224point.


Automatik anda dapat keahlian percuma, maksudnya tak payah bayar yang RM68.90 tu. JImat sangat kan? Yang best lagi, anda sememangnya layak dapat cashback bulan depan. Dahlah jimat, siap dapat cashback lagi tu. Serius best.


Cepat hubungi saya ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
http://www.wasap.my/0195161862
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.