PRODUK : ESP

TESTIMONI SET CANTIK BAJET SHAKLEE : TAK LAGI BERMINYAK, TIADA JERAWAT DAN PARUT PUDAR

11:12

Salam.

Perempuan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan.

Percayalah, walau selantang mana perempuan itu berkata yang beliau malas nak cantik-cantik, tak kisah hal kulit, sebenarnya dia memang kisah.

Hehe.



Kalau tak suka make-up tu, boleh terima lagi sebab memang ada je yang malas nak make-up, tak reti pun satu faktor juga. Saya lah tu hehe.

Jauuuuh di sudut hati, perempuan memang sukakan kecantikan. Dia memang nak kulit yang cantik, tak mahu lah jerawat jeragat segala tu.

Jadi, di sinilah peranan vitamin dalam memberikan kesihatan kulit dari dalam, sekaligus mencantikkannya  dari luar.

Dalam banyak-banyak testimoni pengguna yang mencuba set cantik Shaklee, saya suka juga testimoni di bawah.





"Testimoni diri sendiri...

Ingat lagi tahun 2011/2012 muka ni berminyak, berjerawat & berparut. Masa tu hanya fikir nak kulit bersih dengan produk kecantikan luaran. Tapi tak menunjukkan sebarang kesan. Guna produk jenama yang bagus pun kalau kulit dalaman tak sihat, memang sukar nak nampakkan kesan. Lepas kenal Shaklee, baru sedar nak kulit cantik di luar, sel & tisu dalam kulit perlu sihat dahulu. Semenjak amalkan set kecantikan kulit tahun 2012, kesihatan kulit saya semakin baik, parut semakin pudar & tak ada lagi jerawat. Anda perlu cuba!" -Suzie Ardiana

Kesan yang dialami oleh Suzie adalah :

- Kulit semakin baik
- Parut semakin pudar
- Tak ada lagi jerawat

Vitamin yang diamalkan oleh Suzie adalah Set Cantik yang Bajet, iaitu :

- ESP
- Vitamin C
- Vitamin E

Apa yang produk ni buat pada kulitnya?

ESP : Harga RM161.25

Ini adalah serbuk protein yang diperbuat daripada soya NON-GMO (tidak diubahsuai secara genetik).
Ia mempunyai 22 jenis asid amino dan lagi best, ia punyai 9 asid amino yang tak dihasilkan oleh badan manusia! Tak ada lagi produk lain yang menyerupai ESP ni tau. Ianya kaya dengan kalsium dan protein untuk pertumbuhan sel yang sihat. Ia

Bagi sesiapa yang konsisten minum ESP ni, boleh dapat kesan yang jelas kelihatan pada kulit seperti:

- Kulit yang anjal
- Kulit berseri, tak kusam lah senang cerita
- Kurang kedutan
- Parut cepat pudar dan hilang
- Jika ada luka, luka cepat sembuh

Pengalaman sendiri, jika saya skip minum ESP ni dalam 2-3 hari, mesti perasan kulit jadi macam kusam, nampak tak sihat orang kata.

Lagi satu, bila konsisten minum, saya akan rasa confident dengan kulit muka sendiri. Best sangat lah ESP ni. Wajib cuba!



VITAMIN C : Harga RM97.50

Seperti yang diketahui umum, Vitamin C amat diperlukan badan untuk memastikan sel-sel sentiasa sihat.

Untuk menghilangkan jerawat, kita memerlukan minima 1000mg Vitamin C setiap hari. Vitamin C adalah sangat fragile, yakni mudah terhapus. Sebab itulah juga Shaklee menghasilkannya dalam betuk Sustained-Release, yakni dilepaskan secara perlahan-lahan dalam tubuh. Tak adalah isu air kencing mahal kalau ambil Vitamin C Shaklee.

Mostly yang amalkan Vitamin C Shaklee, memberi feedback :

- Kulit senang nak make up, licin je
- Dulu kulit menggelupas, kini tiada masalah
- Kulit jadio segar
- Kulit makin cerah
- Jeragat berkurangan, tak lagi kusam
- Lingkaran gelap bawah mata berkurang
- Jerawat susah naik

Haaa best kan?




VITAMIN E : Harga RM156.25 

Vitamin E adalah sejenis antioksidan ya ng kuat, yakni melawan radikal bebas yang boleh merosakkan sel-sel kulit. Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat yang teruk, disarankan mengambil 400UI Vitamin E sehari.

Apa kata mereka yang mengambil Vitamin E ?

- Kulit tak lagi kering, moist je rasa lembap
- Jerawat makin nipis
- Kulit makin cerah berseri
- Liang roma makin mengecil
- Kulit lebih lembut dan bersih



CARA ORDER

Jika anda punyai Kad Debit atau Kad Kredit, jemput beli secara online di sini : [KLIK UNTUK BELI SENDIRI]

Atau nak beli melalui saya, boleh whatsapp di sini : [Klik untuk hubungi saya]

SID PRO : Gja (906599)

Founder of Success Addict



You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.