BISNES SHAKLEE

SIDE INCOME 2018 YANG MUDAH DAN HASIL RIBUAN DENGAN SHAKLEE

12:44

Salam semua.

Di zaman penuh pancaroba ini, makin ramai yang cuba berbuat bisnes sebagai satu cara menambah side income, demi mengharungi hidup agar lebih terjamin.

Memang sana-sini ada je rungutan dan keluhan tentang kenaikan harga barang, tentang gaji yang tak naik-naik, tentang bonus kecil, bahkan ada syarikat gah yang bersar seperti MAS terpaksa membuang pekerjanya.

Dalam pada itu, adakah kita tergolong dalam golongan yang berkeluh-kesah semata? Atau kita adalah golongan yang mula bertindak untuk keluar daripada belenggu kesesakan kewangan?

Free stock photo of apple, iphone, smartphone, technology





Dalam post kali ini, saya mahu kongsikan satu cara untuk anda buat side income dengan mudah, sesuai untuk mereka yang masih punyai kerja hakiki iaitu masih bekerja macam biasa. Jangan risau, bisnes Shaklee mampu dilakukan walaupun anda bekerja shift siang malam!

SHAKLEE ADALAH VITAMIN

Seperti yang diketahui ramai, Shaklee sering dikaitkan dengan produk vitamin. Iya, betul lah tu. Mostly produk keluaran Shaklee adalah vitamin atau suplemen, selain produk penjagaan-rumah seperti pencuci pakaian, pencuci pinggan, mahupun penapis air!

Tahukah anda, Shaklee kekal teguh dalam pasaran bahkan makin dikenali ramai, kerana di dunia ini sentiasa ada orang yang memerlukan vitamin. Diperlukan orang bermaksud ada demand! Ada permintaan. 

Setiap hari kita mendapati ramai orang mengunjungi kedai drugstore mahupun farmasi, semata-mata mahu mencari produk yang boleh berikan kebaikan pada kesihatan dan kecantikan mereka. Bahasa mudahnya, selagi ada orang yang mahu menjaga kesihatan dan menjadi cantik, selagi itulah Shaklee akan ada permintaan!

Maksudnya di sini, memilih Shaklee sebagai bisnes membawa erti anda bakal punyai pelanggan yang ramai dan lagi best, mereka bakal ULANG BELI (repeat order) lagi produk yang sama. Repeat order yang tinggi adalah salah satu faktor yang buatkan para pengedar Shaklee berjaya menjana 3 angka, 4 angka, bahkan 5 angka dengan mudah dan pantas.

KELEBIHAN PRODUK SHAKLEE

Vitamin memang banyak jenis daripada pelbagai syarikat di luar sana. Sintetik ada, semulajadi ada. Murah ada, mahal pun ada. 

Persoalannya, why Shaklee ?

Tak kenal maka tak chenta hihi.


Selain Shaklee amat mementingkan kualiti produknya, ia membuatkan sesiapa sahaja yang mengamalkan secara konsisten, akan mendapat hasil yang mengujakan.

Bayangkan, Shaklee sanggup bayar jutaan ringgit untuk buat test pada tiap produk, untuk memastikan ia selamat daripada bahan kimia berbahaya. Ada ke syarikat lain yang macam ni ?

BERBALOI KE BISNES SHAKLEE ?

Shaklee menjanjikan CASH (duit), CAR (bonus kereta dalam bentuk duit), dan CONVENTION (percutian percuma bertaraf 6 bintang) kepada mana-mana pengedar Shaklee yang berjaya melepasi syarat tertentu.

Satu perkara yang anda perlu tahu, Shaklee telah pun membuat PATEN untuk sistem bayaran bonus kepada pengedarnya. Maksudnya syarikat lain langsung TAK BOLEH TIRU sistem bayaran Shaklee ni. 

Kalau sistem tak bagus, kenapa nak kena paten, kan? Sistem bayaran bonus Shaklee ni yang bestnya, kita tak payah bergantung pada upline, untuk mendapatkan bonus. Means, jika kita layak dapat RM1000 pada bulan tersebut, kita memang akan dapat RM1000 lah. Tak adanya kena sedut RM200 pada upline, kita hanya dapat RM800. Tak ada ok. Inilah yang dikatakan u buat, u dapat.

SAYA TAK ADA BAKAT BERNIAGA

Jangan risau. Dalam Shaklee ni, yang bestnya tak payah nak ada bakat atau skill apa sangat pun. Kalau punyai bakat dan skill pun, belum tentu anda mampu berjaya.

Tapi, jika anda punyai KERAJINAN, insyaAllah kejayaan memang milik anda, 

Bakat dan skill hebat langsung tak applicable dalam menjamin kejayaan anda dalm bisnes Shaklee.
Tapi kerajinan, yes!

RAMAI DAH ORANG JUAL SHAKLEE

Well, itu mungkin sebab di sekitar anda, dah ramai yang jual . Tapi hakikatnya, Ahli Shaklee yang aktif menjual hanya 100k orang sahaja, berbanding penduduk Malaysia berjumlah hampir 30 juta orang. 

Rezeki tiap orang pasti ada. 

Jika kita memang membuat apa yang sepatutnya dalam bisnes, insyaAllah kita memang boleh dapat. 

Hakikatnya yang perlu saya ceritakan juga, ramai lagi orang di luar sana yang tak kenal Shaklee, tapi memerlukannya! Yuk, kitalah yang menjadi orang yang memperkenalkan kebaikan produk Shaklee pada mereka jom.

BERAPA LAMA MASA YANG PERLU UNTUK ME NJANA 4 ANGKA YANG PERTAMA?

Hmmm. Bergantung pada orang juga.

Btw, saya berjaya dapat income 4 angka seawal 1 bulan pertama. :D

Ask me how!

OK BERMINAT NI. MACAMMANA NAK MULAKAN BISNES SHAKLEE ?

Sangat mudah.

Ada 2 cara. Yang pertama berbayar, yang kedua free je tapi ada la syaratnya.

1) DAFTAR AHLI SHAKLEE

Hanya bayar RM65 untuk seumur hidup. Tambah RM10.00 untuk postage membership kit. Anda layak dapat beli sebarang produk dengan harga ahli. Kalau ada nak order barang, lagi bagus sebab postage dikirasekali bayar yang RM10.00 tadi tu je. Semestinya anda beli dengan harga yang paling murah iaitu harga ahli. Jika belian produk anda mencukupi point, silakan menunggu cashback bulan depan ya. Best kan?

2) JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Ini sangat senang dan menuntungkan, sebenarnyalah. Syaratnya anda buat belian dengan point minima 200point (dalam anggaran rm800).

Contoh : Vivix 1 botol 112point. Beli 2 botol, dah 224point.


Automatik anda dapat keahlian percuma, maksudnya tak payah bayar yang RM68.90 tu. JImat sangat kan? Yang best lagi, anda sememangnya layak dapat cashback bulan depan. Dahlah jimat, siap dapat cashback lagi tu. Serius best.

KELEBIHAN MENDAFTAR DENGAN SAYA

- Akan dimasukkan dalm grup whatsapp untuk caoching
- Disediakan grup FB yang besar (iReach Family under Master Lyna Noh) untuk coaching besar-besaran
- Poster-poster disediakan
- Saya guide satu-persatu sampai anda boleh berdikari
- Saya ajar teknik rahsia saya jana 4 angka dengan Shaklee, walaupun siang masih bekerja

KINI BERMULA!

Toksah tunggu lagi. Lagi cepat anda menyertai bisnes ini, lagi cepat anda boleh menjana 4 angka income anda sendiri. 4 angka ini adalah bonus berbentuk cash yang Shaklee bagi ya. Tak kira lagi  UNTUNG RUNCIT yang anda dapat dengan urusan jual beli dengan customer tu. Haaa masyuuuuk!

Anda pilihlah sama ada mahu membiarkan sahaja post ini atau mula menjana 4 angka income bersama saya sekarang.


Cepat hubungi saya ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
http://www.wasap.my/0195161862
nuraziza3010@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.