PRODUK : HERBLAX

SEMBELIT DI KALANGAN DEWASA ADALAH MIMPI NGERI

07:00

Salam.

Biasa dengar masalah sembelit di kalangan kanak-kanak? Orang dewasa pun tak terkecuali.

In fact, ramai sangat yang ada masalah ni.

Sembelit yang tak diselesaikan akan menyebabkan seseorang mengalami kekacauan mood, sakit kepala, dan mudah letih. Maklumlah toksin banyak berkumpul dalam badan.

Toilet in shades of grey

Ada juga kes orang yang mengalami sembelit, sampai untuk kentut pun susah je. Bayangkan betapa seksanya.

Biasa kita dapat nasihat seperti :

1) Minum banyak air

2) Makan banyak serat seperti buah dan sayur

3) Kurangkan kafein dalam diet

4) Jangan menangguhkan buang air besar

5) Latih diri untuk ke tandas setiap pagi walau tanpa rasa

Ada orang, dah cuba SEMUA tips tersebut, tapi masih lagi tak berjaya.

Why?

Salah satu sebab adalah apabila najis berada terlalu lama dalam usus, lalu menjadi makin kering kerana air diserap ke dalam badan, lagi lama najis tak keluar, lagi keraslah jadinya.

Di sinilah kita perlu melembutkan najis tersebut.

Untuk masalah ini, kita perlu mengambil 2 produk ini, terbukti berkesan.

1) HERBLAX

Sejenis rumusan herba semulajadi yang berfungsi melembutkan najis, tanpa merengsakan usus. Tak memaksa usus lah senang kata, Julap biasa di pasaran tu yang jenis memaksa usus. Yang Herblax ni tak, hanya melembutkan najis je. Kalau perut lawas, tak adalah perut jadi buncit sangat kan.

2) OSTEMATRIX

Dalam Ostematrix ni, terdapat unsur Magnesium, yang turut berfungsi melembutkan najis.
Gandingan kedua produk ini akan menyelesaikan masalah sembelit di kalangan orang dewasa.




Hentikan mimpi ngeri ini.
Jom cuba Herblax dan Ostematrix ini.

Untuk sebarang pertanyaan atau order,
boleh hubungi saya di sini : 6019-5161862

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.