BISNES SHAKLEE

GAJI TENGAH BULAN HANYA DENGAN BISNES SHAKLEE

12:59

Salam.

Hai hai semuaaaa.

Setiap 14hb setiap bulan, ia seakan suatu keraian yang diraikan bagi seluruh ahli Shaklee Malaysia. 

Mengapa?

Sebab ia adalah HARI GAJI.


Free stock photo of money, bills, cash, currency

Haha, siapa yang tak suka dengan hari gaji?

Shaklee menjanjikan setiap 14hb, adalah hari untuk duit bonus masuk ke akaun setiap pengedar yang melepasi syarat tertentu.

Bonus tu berbentuk duit yang dimasukkan dalam akaun kita, sebab tu orang panggil Hari Gaji.

Alhamdulillah,  sudah berpuluh tahun Shaklee di Malaysia, tak pernah lagi lewat membayar gaji ni, bayar lagi cepat ada lah. Bila 14hb tu jatuh pada hari Sabtu atau Ahad, usually Shaklee akan bayar pada hari Jumaat sebelumnya.

Haa gitu. 
Baik kan Shaklee ni?

Well,
Shaklee ni turut bagi bonus iaitu duit ni pada mana-mana ahli yang melepasi syarat, tak kiralah sama ada beliau tu jadi ahli sebab nak makan sendiri je (jimat banyak tau bila dapat harga ahli) ataupun beliau tu buat bisnes. 

Asalkan beliau tu ahli, dan melepasi syarat, maka layaklah dapat bonus.

SYARAT DAPAT GAJI SHAKLEE

Cukup simple.

Syarat pertama mestilah jadi ahli.

Then, hanya buat belian sebanyak dalam RM550 dalam masa sebulan, maka beliau layaklah dapat bonus tu.

Yang RM550 tu, ramai je ahli yang makan sendiri vitamin tu semua, tak bisnes pun.

Inilah yang dikatakan tak bisnes pun boleh dapat duit.

Kalau buat bisnes?

Lagilah masyuuuuuuk.

Begitulah sistem Shaklee dalam membayar gaji.

BONUS SHAKLEE ADALAH DIRECT DARIPADA SYARIKAT

Maksudnya, tak ada isu duit tu kena melalui upline dahulu.

Apa yang kita usaha, itu yang kita dapat.

Shaklee hanyalah MLM dalams segi sistem, yakni punyai sistem upline dan downline.
Tak ada langsung isu duit perlu melalui upline-upline dahulu sebelum sampai ke tangan kita.
Tak ada pun isu head hunting tau.

Inilah yang best dalam bisnes Shaklee ni.

BERAPA INCOME BULANAN SHAKLEE ?

Well, boleh dikatakan ini soalan wajin setiap ahli yang nak buat bisnes.

Ia memang bergantung pada usaha kita lah.

Ada yang dapat serendah 2 angka.

Yang dapat 3, 4, 5, bahkan 6 angka pun ada!

Saya?

Seawal bulan pertama dapat 4 angka.

See?

Tak perlu tunggu lama pun boleh je dapat ribuan.

Sebab tu lah saya suka bisnes Shaklee ni.

Kalau anda pun nak cuba, marilah hubungi saya ya.

:)

Luv.
Gja.
Fouder of Success Addict
019-5161862

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.