PRODUK : OMEGA GUARD

CARA SAYA ATASI SAKIT TUMIT YANG BERKESAN SEAWAL 24JAM

07:00

Salam.

Sebagai orang yang ulang alik naik tren setiap hari ke tempat kerja, saya mengalami sakit tumit kerana berdiri terlalu lama.

Perjalanan ke tempat kerja sahaja memakan masa selama 1jam sehala. Sehari 2jam jugalah saya kena berdiri straight.

Bila mula kena tu, saya rasa tumit sangat sakit sewaktu bangun pagi.

First nak menapak tu, Ya Allah sakitnya.





Selepas beberapa langkah, baru lega.

Ada juga kes yang bila dah lama berjalan, sakit tumit tu datang balik. Huuu scary.

Sakit tumit ni biasa terjadi pada :

- Orang yang rajin pakai heels
- Orang berumur
- Orang yang selalu berjalan
- Orang yang asyik berdiri lama
- Obesiti, kaki tak dapat menampung berat badan

CARA SAYA ATASI SAKIT TUMIT SEAWAL 24 JAM

Bila dah sakit tu, saya pun carilah solusi pada masalah saya.

Saya dapat tahu yang untuk sakit tumit ni, perlukan sekurang-kurangnya 2 jenis produk ini :

OMEGA GUARD

Sifatnya yang anti-inflammatory, yakni anti radang, Bila dah telan Omega Guard ni, rasa kuranglah sakit di bahagian tapak kaki tu.



OSTEMATRIX

Ia membekalkan Kalsium yang cukup pada tulang kita. Ostematrix telah dilengkapi dengan unsur Magnesium dan Vitamin D, untuk penyerapan yang optimum.


2 produk ni dah ada di rumah, maka saya pun menelan 3 biji Omega Guard dan 4 biji Ostematrix ni sebelum tidur,

Hasilnya?

Esok paginya, hilanglah kesakitan tumit. Bangun pagi, tak rasa pun sakit bila menjejak ke lantai.

Wah bestnya!

Ada feedback yang mengatakan dia merasakan perubahan selepas konsisten mengamalkan seminggu.

Lain badan, lain lah kesannya.

Apa pun, saya gembira bila dapat menyelesaikan masalah sakit tumit selepas bangun dari tidur ni.

Saya pun upload video tentang testimoni saya ini di Youtube.

Tak sangka, ramai rupanya yang ada masalah yang serupa.


 



CARA ORDER 

Jika anda pun nak cuba atasi masalah yang sama, boleh hubungi saya untuk order.

Mudah sekali.

Hanya hubungi saya : 6019-5161862
Untuk direct whatsapp, sila klik : www.wasap.my/60195161862

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.