PRODUK : HERBAL BLEND

KRIM RUAM YANG SELAMAT UNTUK BAYI SEAWAL NEWBORN

07:00

Salam.

Sebagai ibu, kita mestilah risau dan almosy jadi menggelabah semacam bila bayi ada ruam. Hihi saya lah tu. Tak boleh kalau ada 'cela' langsung lah senang kata.

Masalah ruam di kalangan bayi seperti ruam lampin, ruam peluh, ruam panas, dan ruam susu adalah perkara biasa bagi bayi. Menurut doktor juga ianya bukanlah suatu yang perlu dirisaukan.

Baby in White Onesie

Tapiii...

Sebagai ibu, kita mesti tak boleh tengok je ruam tu, kasihan pula bayi bila gatal dan menggaru. Kadang sampai melecet jadinya.

Jadi, krim ruam adalah suatu pilihan yang boleh digunakan.
Banyak sekali krim ruam yang terjual di pasaran, jadi kita mestilah memilih krim yang paling selamat dan tiada bahan kimia berbahaya kan?

Maka, saya mencadangkan anda untuk mencuba Krim Serbaguna Herbal Blend keluaran Shaklee.

Ia adalah krim yag telah diuji secara klinikal, selamat digunakan oleh bayi seawal newborn. Dulu waktu anak saya baru lahir, memang ada je biji-biji halus yakni ruam di mukanya. Orang tua kata ruam peluh gitu. Saya pun keep sapu je krim Herbal Blend ni. Alhamduillah mujarab.

Jika ada ruam atau merah-merah di bahagian kelangkang mahupun punggung, saya pun sapu juga di situ. Alhamdulilah cepat je nampak surutnya.

Hingga kini, anak dah berumur lebih 2 tahun, saya akan pastikan Herbal Blend ini sentiasa dibawa ke mana saja. Ia menjadi objek wajib sewaktu menghantar anak ke rumah pengasuh.

KRIM SERBAGUNA

Ia turut dipanggil krim serbaguna kerana kebolehannya melembutkan kulit yang kasar dan keras di lutut, siku dan tumit. Ia juga boleh dijadikan losyen tangan, saya selalu guna sewaktu di ofis kerana sejuk aircond menjadikan kulit saya kering.

Well, kalau ada pilihan untuk memilih krim yang ada tulis ~extract, itukan lebih baik berbanding krim yang ada tulis long chain seperti ~methyl dan ~propyl?

Krim ini adalah rumusan estrak herba semulajadi seperti sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Sebagai ibu, saya amat menyakini krim ini dan mengharapkan ibu-ibu lain juga dapat merasai kebaikannya.

HARGA KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE

RM 37.50

Tahan lama sebab kita guna sikit-sikit je.

Dapatkan harga yang lebih murah dengan mendaftar ahli.

CARA ORDER

Jika anda punyai Kad Debit atau Kad Kredit, jemput beli secara online di sini : [KLIK UNTUK BELI SENDIRI]

Atau nak beli melalui saya, boleh whatsapp di sini : [Klik untuk hubungi saya]

SID PRO : Gja (906599)

Founder of Success Addict

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.