BISNES SHAKLEE

KENAPA PERLU DAFTAR AHLI SHAKLEE WALAUPUN UNTUK MAKAN SENDIRI?

15:46

Salam.

Makin ramai yang menggunakan produk Shaklee, sama ada suplemen mahupun homecare products.

Sebenarnya, jika kita memang seorang yang sukakan kehijauan, sukakan nature, bahkan jika kita pengguna tegar produk Shaklee, kita sepatutnya mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Walaupun tak nak business, nak makan sendiri je. Silakan mendaftar ye.
White Macbook Near Pineapple and Pumpkin

Mengapa?

Tak lain tak bukan, semestinya kerana manfaat yang anda akan perolehi adalah tersangat banyak dan mengujakan!

Tahukah anda,

sama ada kita ini mendaftar untuk makan sendiri, mahupun mendaftar untuk buat business, caranya adalah sama?

Iaitu dengan hanya banyar RM75 sahaja.

Katakanlah kita dah mendaftar untuk jadi ahli sebab nak makan sendiri.
Then selepas beberapa ketika, terdetik hati nak buat business pula. Kita boleh terus je buat business tu. Tak ada isu perlu sejumlah wang yang lain pun, sebab dalam Shaklee tak ada istilah pengedar mahupun stokis. Kesemuanya adalah ahli Shaklee, tak kiralah pangkat (rank) apa pun. Cuma ahli yang mahu buat business, kita gelarkannya sebagai pengedar (distributor).

APA KELEBIHAN AHLI SHAKLEE WALAUPUN UNTUK KEGUNAAN MAKAN SENDIRI

1) DISKAUN SEHINGGA 20%

Dalam bahasa lain, dapat jimat 20% berbanding tak jadi ahli.
Bayangkan suatu produk yang berharga RM100 di pasaran, tapi bila dah jadi ahli, kita hanya boleh dapatkan dengan harga RM80 je. Jimat RM20 tuuuuu. Banyak kan?

Yang bestnya, lita bo;leh dapatkan peluang penjimatan ini sejurus selepas mendaftar keahlian. Tak payah tunggu beberapa jangka masa, tak payah tunggu cukup point-point tertentu pun.

2) DAPAT CASHBACK (ATAU BONUS DALAM BENTUK CASH)

Dalam Shaklee, setiap belian yang melepasi kuota tertentu, layak mendapat bonus dalam bentuk cash, tak kiralah sama ada beli untuk makan sendiri mahupun untuk berbisnes (iaitu beli guna harga ahli, dan jual guna harga pasaran).

In fact, ramai je ahli Shaklee yang beli untuk kegunaan sendiri, tapi dapat bonus cash ratus-ratus, ribuan pun ada. Itu yang makan sendiri, kalau yang berbisnes mestilah lagi banyak kan?

Jana pendapatan 4 angka dari rumah

3) URUSAN PEMBELIAN YANG MUDAH SECARA ONLINE 

Sangat-sangat mudah. Cuma pastikan anda boleh akses internet, terus buka website Shaklee dan buatlah order. Klik klik je, setel.

Kalu tak ada internet, no worries okey. Silakan call ke talian Shaklee.


Mudah bukan?

4) TAK PAYAH WALK IN BRANCH UNTUK DAPATKAN BARANG

Dah buat order melalui website mahupun call, apa yang kita perlu buat hanyalah tunggu sahaja  yang sampai di depan pintu rumah kita. 

Kalau kita nak order untuk hantar ke rumah orang lain seperti rumah mak di kampung, pun boleh je.

Wah senangnya.

5) TAK PERLU MODAL UNTUK BERNIAGA

Sebab dah jadi ahli. Ingat tak saya cerita di atas, yang kesemua ahli Shaklee sama ada yang makan sendiri mahupun yang berbisnes, cara mendaftar ahli adalah sama, hanya bayar RM75 sahaja.
Bila dah bergelar ahli Shaklee, secara automatik anda boleh terus menjual. 

Anda boleh mulakan buat posting tentang Shaklee di FB, dan dapatkan customer dahulu.
Duit yang customer bayar itulah yang anda gunakan untuk submit order di website Shaklee.

Tak ada isu kena keluarkan apa-apa modal pun untuk berniaga.

Haaa mudah bukan?

Kalau anda berminat mahu mendaftar sebagai ahli Shaklee, saya adalah pengedah sah anda. Anda boleh menghubungi saya jika ada sebarang pertanyaan.

Saya adalah seorang pengguna produk Shaklee sejak 2012, dan turut buat bisnes Shaklee hingga kini.

Sila hubungi :

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862  www.wasap.my/60195161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com







You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.