PRODUK : CINCH TEA

CARA MINUM CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE

15:45

Salam.

Sejak mengamalkan detox dengan produk Shaklee, saya amat jatuh hati dengan Cinch Tea ini.

Bertenaga, perut lawas, tak mengantuk, bahkan buatkan badan rasa ringan kerana peranan detoxnya itu.


Ada juga persoalan yang timbul seperti :

- Bagaimana nak bancuh ?
- Berapa kali sehari ?

Tanpa membuang masa, mari saya jawab soalan anda di post ini.

BAGAIMANA NAK BANCUH CINCH TEA SHAKLEE ?

Mudah sekali. 

Nak panas, hanya bubuh 1 sachet ke dalam mug bersama air panas. Lagi banyak kuantiti air, lagi cair lah keadaan teh yang dibancuh. Saya suka minum panas-panas di awal pagi. Memang memanggil ke bilik air. Best.

Nak sejuk, hanya bubuh 1 sachet dalam air biasa untuk melarutkan teh itu. Then, masukkan air sejuk atau masukkan ais ke dalam gelas itu tadi.

Siap!

Ada orang campurkan dengan madu untuk rasa yang manis. Ada juga yang masukkan daun pudina. Ada pula yang perahkan lemon atau limau nipis. Boleh je. Terpulang apda citarasa kita lah kan.

Senang je kan?

BERAPA KALI SEHARI NAK DIMINUM ?

1 sachet sudah memadai. Jika perlukan tenaga extra seperti memandu jauh atau study di tengah malam, boleh lah up kan jadi 2 sachet.

HARGA CINCH TEA SHAKLEE

RM131.25 (28sachet)

Nak lagi murah? Jom daftar ahli.

CARA ORDER

Jika anda punyai Kad Debit atau Kad Kredit, jemput beli secara online di sini : [KLIK UNTUK BELI SENDIRI]


Atau nak beli melalui saya, boleh whatsapp di sini : [Klik untuk hubungi saya]

SID PRO : Gja (906599)

Founder of Success Addict



You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.