PRODUK : HERBLAX

CARA MAKAN HERBLAX SHAKLEE UNTUK ATASI SEMBELIT DAN MELAWASKAN PERUT DENGAN BERKESAN

14:53

Salam.

Lepas raya ni, makin ramai yang mencari produk yang dapat bantu melawaskan perut. Maklumlah raya-raya ni, macam-macam jenis makanan yang masuk ke perut.

Bagi orang yang punyai masalah sembelit yang teruk, makan pelbagai makanan di musim perayaan pun masih tak berjaya buatkan dirinya untuk 'sakit perut' yakni untuk membuang, Kasihan tau.
Free stock photo of healthy, wood, flowers, summer

Memang ada je orang yang punyai masalah sembelit yang teruk, hingga boleh buatkan mood swing, badan berangin, bahkan sampai sakit kepala pun ada.

Dalam post ini, saya akan kongsikan maklumat mengenai produk hebat daripada Shaklee yang mampu menyelesaikan masalah sembelit kita ni.

HERBLAX ADALAH HERBA

Ia mengandungi 9 jenis herba yangs ecara tradisionalnya boleh mencusi usus, dan melegakan masalah sembelit kita,

Antara 9 jenis herba itu, salah satunya adalah daun senna. Ia adalah sejenis herba yang digunakan sejak zaman dahulu lagi dalam merawat masalah sembelit.

Kelebihan mengamalkan senna adalah membuang kotoran serta toksin dari tubuh melalui usus, sekaligus meningkatkan keberkesanan tubuh menyerap nutrisi. Usus bersih, lebih mudah badan serap nutrisi, gituh.

Pengambilan yang berterusan dapat menjadikan tubuh lebihb mudah berpeluh dan mudah membuang.




CARA MAKAN HERBLAX

Ia  boleh diamalkan oleh kanak-kanak berumur 12 tahun dan ke atas (dewasa).

Untuk amalan biasa : 2x seminggu, 4biji setiap kali sebelum tidur

Untuk masalah sembelit teruk : 2x sehari, 3 biji setiap kali

Herblax tidak digalakkan diamalkan dengan kerap, untuk mengelakkan 'usus menjadi malas'. Selepas masalah sembelit selesai, kita dicadangkan amalkan Herblax mengikut amalan biasa iaitu 2x seminggu, 4 biji setiap kali sebelum tidur.

Kebiasaannya, Herblax akan bertindak balas selepas 6jam ianya diambil.

HARGA HERBLAX

RM57.50 (120tablets)

Nak dapatkan harga yang lebih baik?
Jom mendaftar sebagai ahli. (Klik sini untuk mendaftar)

CARA ORDER

Jika anda punyai Kad Debit atau Kad Kredit, jemput beli secara online di sini : [KLIK UNTUK BELI SENDIRI]

Atau nak beli melalui saya, boleh whatsapp di sini : [Klik untuk hubungi saya]

SID PRO : Gja (906599)

Founder of Success Addict

You Might Also Like

2 comments

  1. Saya dah cuba dengan produk ini dan ia amat berkesan untuk selesai masalah sembelit yang sudah lama menyeksa saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas perkongsian pengalaman. Yang dah cuba je tahu keberkesanannya.

      Delete

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.