PRODUK : GARLIC COMPLEX

2 CARA BUANG ANGIN DENGAN CEPAT SECARA SEMULAJADI

12:38

Salam.

Orang yang pernah mengalami masalah angin dalam badan je tahu betapa seksanya kalau angin tu tak keluar.

Dah cuba bermacam cara, tapi still tak jadi apa.
Man Wearing Polo Shirt Holding Left Chest

Pernah dapat cadangan agar minum air bergas (berkarbonat) , agar angin dapat dikeluarkan melalui sendawa.

Dulu saya percaya.
Kini tidak lagi.

Haha.

Sebenarnya bila kita minum air bergas, akan ada lebih banyak angin yang masuk ke dalam badan.
Bila kita sendawa, angin yang keluar tu adalah angin yang masuk bersama air bergas itu tadi. Maknanya, angin yang sedia ada dalam badan, masih STAY dalam badan. Bahkan, mungkin bertambah sebab ada angin yang masuk bersama air bergas tadi, tak habis keluar melalui sendawa.

Saya ada cara yang amat pantas, jemput tonton video ini :




Saya nak senaraikan 3 cara buang angin dengan cepat :

1) HALIA

Rasanya dah well known sangat dah bahawa halia memang bantu keluarkan angin dari badan. Ada kawan berbangsa Cina pernah berpesan, supaya ketuk halia dan rebus seketilka. Then, minumlah air tersebut. Ada juga yang guna ENO perisa halia, tapi dalam pengalaman saya, ENO halia tak berjaya. Huhu kuat sangat angin dalam badanku ini.

Memperkenalkan produk berasaskan halia daripada Shaklee :

Ginger Shaklee. Hanya RM47.50

2) BAWANG PUTIH

Bakar (ada yang pesan suruh layur) bawang putih dalam 3-4ulas di atas api. Then, picit-picit bawang putih tu bagi keluar 'air bawang putih' tu, masukkan dalam minyak masak. Jadikan sebagai minyak sapuan pada dada, perut dan tapak kaki.

Ada juga petua untuk telan je bawang putih yang dah dilayur tu.

Yang mentah pun boleh ditelan. Cubalah. Hehe.

Saya jumpa pilihan yang lebih mudah, dan yang penting tak berbau.

Memperkenalkan produk berasaskan bawang putih daripada Shaklee :

Garlic Complex Shaklee berharga RM56.25

NAK BUANG ANGIN?

Saya ada cadangan baik untuk anda.

Kesan boleh didapati segera, sejurus selepas menelan. 

Sangaaaaaat lega dan puas hati.

CARA ORDER

Jika anda punyai Kad Debit atau Kad Kredit, jemput beli secara online di sini : [KLIK UNTUK BELI SENDIRI]

Atau nak beli melalui saya, boleh whatsapp di sini : [Klik untuk hubungi saya]

SID PRO : Gja (906599)
Founder of Success Addict

You Might Also Like

2 comments

  1. seeh sangat rasa badan kalau angin tak keluar. phewww. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. jangan lupa buang angin yaaa.

      Delete

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.