PRODUK : DTX COMPLEX

MAKAN SUPLEMEN TIADA KESAN ? MUNGKIN ANDA PERLU TAHU MANFAAT DAN KELEBIHAN DTX COMPLEX SHAKLEE

12:49

Salam.

Pernah tak kita makan apa-apa suplemen, tapi tak ada kesan macam orang lain?

Tak dapat kesan seperti yang diwar-warkan?

Apa perasaan kita?

Hampa, sedih, kecewa. Pasti ada.

Green Wooden Chair on White Surface


Selepas saya diberitahu bahawa itu adalah petanda badan kita perlu detoks, saya makin teruja untuk mengetahuinya.

Hati adalah organ detoks dalam tubuh. Ianya berfungsi untuk menapis toksin-toksin dalam badan.

Tapi, apabila hati itu tak mampu menapis dengan baik dek bebanan toksin yang banyak dalam badan, maka itulah sebabnya badan kita tak dapat nak serap nutrisi daripada suplemen yang kita makan tu.

Analoginya macam ni.

Kita dah tapis macam-macam, tapi tapisan tu tak dapat nak dibawa keluar dari tubuh.

Inilah fungsi DTX COMPLEX yang saya nak cerita dalam post kali ini.

DTX COMPLEX akan MENGANGKUT keluar toksin-toksin yang dah ditapis di hati tu.

Sebab itulah ramai orang yang sebelum ni makan HERBLAX untuk mengatasi masalah sembelit, tapi still sembelit, bila dah cuba amalkan DTX COMPLEX ni, barulah berjaya membuang dengan jayanya.

Sebab itulah orang yang makan Vitamin C untuk kulit cantik dan kurangkan jerawat, tapi still jerawat tak hilang, akhirnya berjaya dapat kulit yang cantik tanpa jerawat, setelah amalkan DTX COMPLEX ini.

Haaa gitu.

DTX COMPLEX ini membekalkan nutrisi untuk menyokong fungsi hati yang sihat. Ia diformulasi daripada herba-herba terpilih. Maka ibu mengandung dan menyusu sila minta khidmat nasihat pakar sebelum mencuba DTX COMPLEX ini ya.

HERBA apa yang ada dalam DTX COMPLEX?

ESTRAK BIJI MILK THISTLE 
Menyokong keupayaan badan membina protein untuk pertumbuhan sel

SILYMARIN
Mempunyai sifat antioksidan 

CENDAWAN REISHI
Sumber antioksida

SCHIZANDRA CHINENSIS
Menggalakkan protein sintesis untuk menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru

DANDELION
Baik untuk pengaliran hempedu

KUNYIT
Mengandungi Curcumin untuk kesihatan pundi hempedu

ARTICOK
Mengandungi Cynarin untuk melancarkan pengaliran hempedu

SIAPA YANG PERLUKAN DTX COMPLEX 

- Orang yang amalkan suplemen tapi tak nampak kesan
- Orang yanga da masalah sembelit
- Orang yang asyik sakit kepala
- Orang yang mahu detoks
- Orang yang terdedah dengan bahan tercemar
- Orang yang selalu makan fast food dan makanan yang mengandungi MSG


HARGA DTX COMPLEX SHAKLEE

Hanya RM156.25 (90 tablet, tahan sebulan)

Untuk harga yang lebih jimat, semestinya dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. (Klik untuk lihat kelebihan ahli)

CARA ORDER

Jika anda punyai Kad Debit atau Kad Kredit, jemput beli secara online di sini : [KLIK UNTUK BELI SENDIRI]


Atau nak beli melalui saya, boleh whatsapp di sini : [Klik untuk hubungi saya]

SID PRO : Gja (906599)

Founder of Success Addict

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.