BISNES SHAKLEE

EBOOK PERCUMA : PANDUAN BERNIAGA UNTUK GRADUAN

14:45

Salam dan hai semua.

Ebook datang lagi.

Ini ebook ke-4 saya, alhamdulillah.

Dengan pengalaman berkecimpung dalam dunia bisnes sejak tahun akhir universiti (waktu tu menuntut degree di Universiti Yamanashi, Jepang), saya berasa terpanggil untuk kongsi tips dan panduan untuk adik-adik sekalian, yang nak cuba-cuba buat bisnes.



Dunia bisnes amat mencabar.

Bukan boleh melopong, then tunggu hujung bulan nak cucuk ATM terus.

Perlukan persediaan mental fizikal kekdahnya.

Salah terjun, buruk padahnya.
Gituh.

Makanya, saya terjadi rajin untuk menulis panduan dan tips untuk anda mendapat big picture tentang dunia perniagaan.

Makanya, saya terjadi baik hati nak bagi PERCUMA je ebook ni.

Best tak?

APA YANG ANDA AKAN DAPAT DARIPADA EBOOK INI ?

- Semestinya gambaran awal dunia perniagaan (online, sebab saya fokus online)
- Panduan tentang apa yang perlu difikirkan dan ditimbang tara sebelum terjun ke dunia bisnes
- Perkara yang tak boleh dilakukan dalam bisnes
- Perkara yang perlu dielakkan dalam bisnes
- Rahsia saya dapat pulangan 4 ANGKA SEAWAL 1 BULAN PERTAMA

Teruja?

Cepat isi borang ini : KLIK UNTUK ISI BORANG

Nanti saya akan hantar ebook ini kepada anda.

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.