BISNES SHAKLEE

DAH BERTAHUN BERNIAGA ONLINE, TAPI NAK DAPAT 3 ANGKA PUN SUSAH ? MUNGKIN INI SILAPNYA...

10:00

Salam.

Sebenarnya sudah banyak kali saya mendapat pertanyaan tentang cara menjana keuntungan melalui perniagaan online.

Ramai yang bertanya, di manakah silapnya, apabila mereka susah nak dapat pm, susah nak close deal, susah nak dapat untung memberangsangkan.


Ramai rupanya masih terkandas dengan income hanya puluh-puluh, nak dapat 3 angka pun susah!
Adusss, parah tu.
Di saat orang lain sudah bersiul-siul menikmati pulangan 4 angka, 5 angka bahkan 6 angka, kita masih lagi tercungap-cungap untuk dapatkan pulangan 3 angka.
Kadang tak balik modal pun, aduuuuui, lagi sadis ni.
Tahukah anda, perniagaan online ini sebenarnya boleh jadi lubuk duit yang sangat lumayan?
Dengan perniagaan online inilah, saya dah menjana sales 5 angka seawal 1 bulan yang pertama! Iya, 5 angka!

Dengan penuh rendah diri, saya terpanggil untuk membongkar 15 kesalahan biasa peniaga online, berdasarkan pengalaman sendiri melakukannya sejak 2012 lagi.
Saya rangkumkan 15 kesalahan biasa ini dalam satu EBOOK, yang boleh dijadikan panduan bagi anda di luar sana.

Berita baik,
EBOOK ini saya nak bagi PERCUMA!

Yes, you hear it right.

FREE je.

Cara nak dapatkan EBOOK PERCUMA ini, sila isikan maklumat anda di borang ini : [KLIK]


You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.