PRODUK : CINCH TEA

CINCH TEA MIX SHAKLEE UNTUK HILANGKAN RASA MENGANTUK DI WAKTU PAGI

16:03

Hai.

Bulan puasa ni, ada yang mengantuk tahap takleh bukak mata? Padahal dah sahur macam-macam.

Bulan tak puasa, ada yang pukul 9pagi, 10pagi, dah layu je mata? Padahal dah pun bersarapan berkhasiat?

Haaaa. 
Tahukah anda, antara sebab kita mengantuk pada waktu pagi, walaupun dah bersahur/bersarapan yang berkhasiat, adalah tanda badan KURANG NUTRISI?

Saya pun terkejut, waktu kali pertama dilhabarkan perkara itu.

Cara nak atasi, kenalah pastikan badan menerima khasiat yang cukup pada setiap waktu makan.

Ambil suplemen untuk topup lompong-lompong nutrisi itu.

Cara lain, dapatkan energy booster yang bagus.

Saya ada cadangan.

*angkat tangan kanan*

Cubalah CINCH TEA MIX daripada Shaklee ini.


Sedaaaaaaaaaaaap. Walaupun macam tawar, macam kelat pun ado.

Baunya? Wangiiiiiiiiiii.

Memang menenangkan.

Ia punyai TAURINA, yang terbukti dapat meningkatkan kepekaan dan tenaga.

FAKTA NUTRISI

Ramuan
Hidangan Setiap Kotak
Setiap 100 g
Kalori
6.5 Kcal
382 Kcal
Jumlah Karbohidrat
0.9 g
52.9 g
Jumlah Lemak
0 g
0 g
Protein
0.7 g
41.2 g
Sodium
5 mg
294 mg

1 Kotak mengandungi 28stick (packing dalam bentuk stick), mudah nak minum.

HARGA CINCH TEA MIX

RM 131.25 sahaja.

CARA ORDER 

Hubungi saya : 019-5161862

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.