PRODUK : GINGER PEPPERMINT

BUANG ANGIN DALAM BADAN DI BULAN PUASA

13:23

Salam.

Masalah angin dalam badan memang boleh bikin kita sakit sampai tak boleh nak buat kerja.
Boleh juga buat sakit kepala, mual dan muntah.

Pendek kata, memang naya la kalau badan berangin.

Banyak customer yang hubungi saya, mereka nak produk buang angin pula di bulan puasa ini.

Berbaloi usaha buat video kongsi cerita pasal pengalaman sendiri buang angin dalam badan.

Oh ya, video ini berada di front page carian YouTube. :)



Pagi ni saja, dah 2 botol Pepermint Ginger yang saya submit order untuk customer berbeza.
1 botol akan ke Melaka, 1 botol lagi akan ke Johor.



1 botol ke Johor

1 botol ke Melaka


Pepermint Ginger :  Buang angin dengan mudah melalui kentut atau sendawa

Inilah produknya.



HARGA PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE

1 botol hanya RM47.50
Kos pos pula RM10.60 tak kira berapa kuantiti. Beli banyak dapat jimat postage.


CARA BELI

Hubungi saya segera ye.

Klik SINI atau hubungi saya ya.


Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com

You Might Also Like

6 comments

  1. salam sis gja...

    ni klo mkn ni hbis la buang angin je ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam cik yaya. memang bagus tau kalo keluar angin. seksa sgt kalo angin x keluar.

      Delete
  2. betul tu
    kalau x keluar angin, perut rasa tak sedap jer

    ReplyDelete
  3. bagus dan buang angina tak henti. hehe

    ReplyDelete

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.