PRODUK : B COMPLEX

SET CANTIK SHAKLEE YANG MURAH : UNTUK CANTIK, UNTUK TENAGA

17:44

Salam.

Ada orang nak vitamin untuk tingkatkan tenaga je, tapi tiba-tiba je beliau dapat bonus kulit jadi lebih cantik.

Wow sangat kan?

Bila ada orang yang mencari vitamin untuk tenaga atau vitamin untuk kulit cantik yang BAJET MURAH, maka saya suka cadangkan mereka untuk ambil ESP (Energizing Soy Protein) dan B Complex.

Mengikut pengalaman saya sendiri yang amalkan ESP dan B Complex ni, selepas sebulan boleh nampak kesan yang positif.

Kena konsisten makan lah ya. 

Tu syaratnya.
Jadi, apa yang ESP dan B Complex ni beri dalam TENAGA dan CANTIK ?

ESP

[Tenaga]

ESP mempunyai tahap glisemik yang rendah, yakni menjadikan paras gula dalam darah menjadi stabil, sekaligus membuatkan kita rasa bertenaga dengan lama. Berbanding dengan
mengambil sumber makanan yang mempunyai tahap glisemik tinggi, kita akan rasa energetik yang amat sangat sejurus selepas makan, tetapi kembali rasa letih dengan lebih cepat.

[Cantik]

Protin yang terkandung dalam ESP menjadikan sel kita lebih sihat. Pabila sel kulit sihat, ia akan mudah menggantikan sel kulit mati (kulit berparut dan menggelupas adalah tanda sel kulit mati).
Penggunaan yang berterusan akan menjadikan kulit lebih anjal dan berseri. 

Bahkan banyak pengguna yang tampil memberi feedback bahawa kulit mereka kelihatan lebih cerah selepas
mengamalkan ESP!

B complex


[Tenaga]

Pengambilan B Complex yang berterusan akan menjadikan kita lebih bertenaga. Lagi best, ianya membuatkan kita berasa lebih tenang dan mengurangkan stress. Pernah ada seorang kawan yang berkata sejak mengamalkan B Complex, beliau sudah tidak mengantuk dan mengalami letih yang melampau untuk bekerja seharian.

[Cantik]

B Complex juga terkenal sebagai anti-stress. Bila kitab stress, muka mudah berkedut dan urat muka menegang. Bila kita kurang stres, makanya wajah akan kurang garisan-garisan yang terhasil daripada kedutan akibat stress tu.

HARGA
ESP : RM161.25
B COMPLEX : RM58.75

Nak lagi murah?

Mendaftarlah sebagai ahli Shaklee hanya dengan yuran keahlian seumur hidup bernilai serendah RM80 sahaja.

Hubungi saya untuk menbuat pesanan ESP dan B Complex ini ataupun untuk jadi ahli Shaklee.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.