BISNES SHAKLEE

PELANCARAN YOUTH SKINCARE DI BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE

00:19

Salam.
Bahang kian terasa.
Tak lama je lagi, satu set skincare yang lengkap bakal dilancarkan.
Apa lagi kalau bukan YOUTH SKINCARE.
Kenapa orang teruja?
Well, Shaklee peruntukkan 8 tahun research sebelum melancarkan Youth Skincare ni tau. Lama tu ok.
Lagi bikin teruja, bila Shaklee jamin pengguna Youth Skincare ni akan dapat kulit yang 10 tahun lebih muda!
Siapa tak teruja, tak tau la.
Yang bestnya, hanya qualified leaders je yang akan berpeluang beli Youth Skincare ni.
Qualified leaders ni la yang dijemout ke Business Leader National Conference pada 3feb yakni Sabtu ini.
Nak tahu apa yang beat di BLNC nanti?
Haaa nantikan update saya nanti ya.

You Might Also Like

2 comments

  1. Salam perkenalan. Macam menarik youth skincare ni. Fiza tunggu akan next entri dari awak. Have a nice day.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fiza.

      Memang best sangat Youth skincare ni.

      Research 8 tahun sebelum keluar di pasaran.

      Silalah cuba ya.

      Delete

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.