BISNES SHAKLEE

ADA YANG SANGGUP MENIPU WALAUPUN KAWAN SENDIRI

08:32

Dengan mengaku tidak pernah jadi ahli Shaklee.

Lalu mendaftar jadi ahli Shaklee dalam grup saya.

Semata-mata nak korek idea dan tips dan skill bisnes saya.

Segala macam soalan dia tanya.

Segala soalan saya jawab detail.

Rupanya dia dah memang jadi ahli Shaklee, tapi dengan orang lain.

Adoi, kenapa tak tanya idea, tips dan skill daripada upline anda?

Hmmmmmm.

Lepas saya dapat tahu,
terus dia block saya di whatsapp, juga di mukabuku.

Mulanya macam nak marah.

Tapi akhirnya saya mampu bertenang.

Kasihan pun ada.

Dia nak survive sambung belajar di Jepun, tu yang nak dapat duit melalui bisnes Shaklee.

Sampai sanggup menipu.

Kenal dah lama.

Tapi tentang bisnes, sanggup dia menipu.
Bijak pandai je orangnya, siap masuk universiti.

Tapi hmmmmmm.

Saya serahkan pada Allah, untuk selesaikan hal ini.

Pada yang belum jadi ahli, sila pilih upline anda betul-betul.

Supaya takyah menipu di kemudian hari.

Dosa dapat, kawan pun hilang.

Yang memang nak daftar dengan saya, silakan hubungi segera ya.

http://www.wasap.my/60195161862



You Might Also Like

4 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.