sayatulis

MENGAPA ADA 'SAYA TULIS'

00:55

Salam.

'SAYA TULIS' adalah suatu label yang saya letakkan pada post-post yang berunsur luahan hati dan ada juga orang panggil puisi.

Label tersebut turut diangkat menjadi sebuah 'page'. Nampak kan ada page tu di bahagian atas blog ni?



Supaya senang.

Senang untuk saya baca balik apa yang saya tulis, ia amat penting untuk saya bertenang dan bermuhasabah balik diri ini. Bahkan di saat saya rasa down, sedih dan macam lost, saya akan baca balik apa yang saya pernah tulis dahulukala.

Ia seakan terapi.

Saya juga pamerkannya di blog ini, dengan harapanmoga-moga ia akan menjadi manfaat pada sesiapa yang membacanya.

Saya mahu tulisan saya membuahkan pahala berterusan, bilamana ianya kekal memberi manfaat pada orang yang membacanya,walaupun mungkin ketika itu saya tiada lagi di dunia ini.

Pada anda semua, jemput terjah tulisan saya di label 'SAYA TULIS' ya. Klik je.

Ok nak tidur, moga esok akan lebih baik daripada hari ini.


You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.