letih

CARA ATASI KELETIHAN, KURANG TENAGA DAN PENAT BERLEBIHAN DENGAN BERKESAN

12:58

Salam.


Bekerja sememangnya boleh buat badan kita letih.
Dah makan makanan berkhasiat pun, asyik letih.


Mengantuk di awal pagi, memang boleh buatkan mood jadi tak elok bahkan boleh effect performance kerja.


Ada orang yang kerjanya perlu travel sana sini, tapi tetap buatkan badan letih walau flight hanya 1jam-2jam sahaja. Jemput baca kisah beliau ya.


Kali ini, saya suka nak kongsi kisah seorang wanita yang sentiasa mengambil kopi di waktu pagi hanya untuk mengelakkan rasa mengantuk di tempat kerja.


Tapi beliau rasa kurang risau kerana kopi kurang bagus untuk wanita hamil, dan tak baiok untuk kesihatan tulang.


Jadi apa beliau buat?


Beliau ambil Cinch Tea daripada Shaklee.


Hasilnya?


Tak perlu lagi minum kopi untuk elakkan mengantuk.
In fact, ramai je yang masih mengantuk walau dah minum kopi hehe.


Katanya lagi, jika beliau minum Cinch Tea ini pada pukul 9malam, maka beliau boleh selamba je berjaga hingga pukul 2-3pagi untuk buat kerja.


Best kan?


Apa itu CINCH TEA ?


Ia bukan sekadar teh biasa, tapi teh yang boleh meningkatkan metabolisme badan yang mana akan memberi tenaga secara semulajadi.


Ia turut mengandungi Matcha Green Tea, Taurina, White Tea, Rooibos Red Tea, dan Red Tea yang mengandungi antioksidan yang tinggi yakni akan melawan radikal bebas yang ada dalam tubuh.


Ia akan bertindak sebagai energy booster.






Dah ramai yang mencubanya dan bergembira dengan kesan baiknya.
Saya juga dah pun mencuba Cinch Tea ini dan mengakui keberkesanannya.


Jika anda berminat mahu cuba, cepat hubungi saya ya.

Mesej/Call/Whatsapp :
019-5161862

(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.