letih

CARA ATASI BADAN LETIH LESU TIAP KALI TRAVEL

13:07

Salam.


Sana sini asyik dengar cerita tentang orang yang keletihan kan?


Ada orang yang kerjanya memerlukan travel dengan kerap.





Walaupun kapal terbang banyak memudahkan  dalam mempercepatkan masa perjalanan, ia tetap membuatkan badan kita asyik letih lesu sahaja.


Ada cerita yang mahu saya kongsi.


Ada seorang wnaita yang bekerja sebagai jurutera di sebuah syarikat minyak di KL.


Beliau selalu perlu travel  KL-Miri, KL-Kota Kinabalu, dan KL-Kerteh.


Walaupun travel hanya 1jam- 2jam setengah, esoknya mesti beliau terpaksa ambil MC sebab badan terlalu penat dan letih. Tak larat sungguh lah untuk kerja.


Takkan lah selamanya asyik nak ambil MC dan hadap keletihan kan?


Jom tonton kisah beliau di video di bawah :



Atasi Badan Letih Lesu Setiap Kali Travel. Say NO to Panadol or MC Lagi Dah! from iReach HD on Vimeo.




Jadi apa beliau buat?
Beliau cuba mengamalkan suplemen Shaklee dengan konsisten.
Beliau ambil Vitalea, B Complex, Vitamin C, dan Coq Health.


Bila landing pagi, tengahari tu dah boleh buat kerja macam biasa tanpa risau tentang keletihan.
Wah, memang mengujakan.


Jika anda turut mahu berasa teruja dengan badan yang tidak mudah letih dan penat melampau, cepat-cepatlah hubungi saya ya.


Saya sedia membantu.

Mesej/Call/Whatsapp :
019-5161862

(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.