letih

SAKIT BADAN YANG BOLEH BUAT STRESS

07:43

Salam.

Sakit badan sebenarnya dialami ramai orang, tapi dianggap biasa.

"Biasalah tu, penat."

"Alaa, kan asyik kerja lebih masa, badan tak cukup rehat je ni."

Antara tanggapan biasa oleh kita-kita.

Sebenarnya ia akan membawa kesan yang lebih buruk jika tidak mengambil langkah yang sepatutnya.

Sakit yang ditanggung itu satu hal.

Tak dapat nak buat kerja dengan performance yang baik pun satu hal yang lain.

Bila kacau performance, automatik ia kacau peratus bonus hujung tahun.

Adoi.

Boleh serabut dibuatnya.

APA NAK BUAT?

Dapatkan bantuan suplemen untuk memberi kerehatan dan tenaga.

Kesihatan adalah kekayaan.

Bila kita sihat, tak ada sakit-sakit badan, mestilah mood pun jadi baik, emosi terkawal hingga disenangi semua orang, sekaligus senang nak perform baik di tempat kerja.


OSTEMATRIX

- memberi kerehatan pada tubuh, membuatkan tidur lebih lena (disarankan untuk orang insomnia)
- memberi kelegaan pada kekejangan dan kebas
- mengurangkan stress
- menstabilkan tekanan darah
- melegakan sakit belakang
- melegakan lenguh kaki akibat berdiri lama


OMEGA GUARD

- mengekalkan tekanan darah normal
- melegakan ketegangan urat leher
- mengandungi Omega 3 yang mencegah pembekuan darah
- melegakan sakit belakang
- melegakan sakit sendi


Nak cuba?

Nak berbual, nak tanya-tanya dulu pun boleh.

Mesej/Call/Whatsapp :
019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments