bisnes

KELEBIHAN DAFTAR AHLI SHAKLEE DALAM GROUP IREACH

14:50

Salam.

Memang dah riuh seMalaysia dengan lambakan ahli Shaklee.

Banyak pula grup yang ada.

Tapi, grup mana yang bagus?

Inilah antara soalan yang kerap ditanya.

Mungkin ada yang belum tahu, grup iReach di bawah naungan Master Lyna dan Master Zainul adalah grup Shaklee terbesar di Malaysia.

Apa yang best ?

- Diajar buat bisnes tanpa menipu testimoni

- Dah disediakan files untuk rujukan newbies tentang produk

- Lambakan poster yang bebas digunakan, tinggal nak tepek nombor telefon sendiri je

- Ditekankan untuk menjaga hubungan dengan Tuhan untuk keberkatan bisnes

- Coaching one to one disediakan

- Kelas online pun ada

- Kelas offline jumpa muka pun ada, boleh bawak anak tau

- Coach yang terbukti berjaya, bukan tipu punya

- Diajar cara menjual tanpa menjual, lemah lembut je

- Diajar teknik halimunan, tengah tidur pun order berdesup masuk

- Diajar teknik close deal set ribu riban, set bajet cuma sampingan

Haaaa teruja tak?

Grup iReach mementingkan kebaikan pada pelanggan.

Kita sentiasa menganggap pelanggan adalah MAMPU membuat belian sebanyak mana pun.

Kerana itulah kita selalu dapat sales tinggi.

Jika anda berminat untuk join jadi ahli Shaklee dalam grup iReach, silakan hubungi saya.

Sepantas kilat saya uruskan proses pendaftaran anda.

Jika mendaftar pada bulan Oktober 2017, anda layak membeli 4tong ESP dengan diskaun 5%.

Banyak tu.

Nak tahu lagi, tengok sini ya.

Nak jadi ahli iReach?

Nak tanya-tanya je?

Konsultansi percuma sampai bila2.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
http://www.wasap.my/60195161862/nakShaklee

(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

You Might Also Like

0 comments