bisnes

CARA JANA PENDAPATAN ONLINE 2017

17:36

Salam.

Zaman dah makin maju.
Semua di hujung jari.

Dah kecoh sana sini, tentang cara jana pendapatan secara online.

Apa yang saya boleh kongsikan, anda perlulah :

1. DAPATKAN MENTOR

Mentor ni amat penting sebenarnya. Ada je yang berjaya tanpa mentor. Tapi, kelebihan punyai mentor adalah, ANDA TAK PERLU MENGULANGI KESILAPAN MENTOR, atau bahasa mudahnya boleh short cut ke arah kejayaan.

2. MODAL RENDAH

Iya, modal yang besar itu adalah berbahaya. Modal rendah tapi untung besar, itukan mengujakan? Inilah bisnes online yang saya amalkan sejak 2013. Modal serendah RM79.50 , boleh dapat pulangan 4 angka. Saya dah dapat, sebab tu berani cakap.

3. BOLEH DILAKUKAN DI MANA-MANA

Dah nama pun bisnes online, sepatutnya boleh dilakukan di mana-mana, bila-bila masa. Amat sesuai untuk yang super busy.

4. OPERASI MUDAH DILAKUKAN

Ini pun penting. Contoh yang mudah adalah dropship. Apa yang perlu dilakukan adalah mengiklankan produk menggunakan media sosial seperti Facebook atau Instagram. Selepas dapat order, maklumkan kepada stokis ataupun HQ. Merekalah yang menguruskan urusan pos kepada pelanggan. Nampak mudah bukan? Ia memang mudah! Tapi, jika saya kata anda boleh dapat untung runcit DAN BONUS dengan sales anda, bukankah itu lebih mengujakan? Inilah bisnes online yang saya jalankan sekarang.

Nak tahu apa?

Tak lain tak bukan, bisnes Shaklee yang saya lakukan secara 99% online. Yang 1% tu ialah saya COD pada rakan-rakan seofis hehe.

Saya selalunya membuat order di website Shaklee sahaja, dan Shaklee lah yang akan mengepos barang kepada pelanggan.

Tak payah pergi pejabat pos pun.

Best kan?

Jika anda berminat nak buat bisnes best dan mudah macam saya, boleh hubungi saya cepat-cepat ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
klik sini untuk direct whatsapp : http://www.wasap.my/60195161862/nakShaklee

nuraziza3010@gmail.com

***
Gambar adalah antar business leader dalam group besar kami, iReach.

You Might Also Like

0 comments