cantik

TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE THE RADIANT 4

05:00

Salam.

Lagi cerita tentang gelong The Radiant 4 yang hangat diperkatakan September ini.

THE RADIANT 4 adalah kombinasi 4 produk yang akan memberikan efek kulit sihat dari dalam , sekaligus menjadikannya cantik berseri.



Baca juga : APA YANG ADA DENGAN THE RADIANT 4 ?

Setakat ini, dah banyak testimoni best yang kita kumpulkan, dan kini saya paprkan di sini buat tatapan anda.

KISAH 1

Ini pengamal Shaklee selama 4 tahun. Tengok gambar pun dah boleh nampak beza kan? 

Beliau mengamalkan :
Vitalea
Bcomplex
Vit c
Esp
Vivix
Lecithin
Omega
Oste
NW
Vit e n collagen baru tahun ni.

Wow sangat kan?


KISAH 2

Beliau mengalami masalah berat badan dan kulit kusam.
Ini kronologi kisah beliau ynag sungguh mengujakan.

2014 - hadapi masalah berat badan, kulit kusam
2015 - mempunyai masalah ekzema yg teruk di muka dan tangan ketika hamil anak yang keempat menyebabkan kulit berparut. Berat badan kian bertambah
2016 - mula amalkan ESP, VIT C, GLA COMPLEX & COLLAGEN SHAKLEE untuk rawat masalah yang di hadapi
2017 - masalah ekzema semakin berkurangan,  kulit semakin lembab, parut makin berkurangan dan dah dpt berat ideal.




KISAH 3.

Ini pula kisah seorang doktor.
Seperti kebiasaan remaja yang lain, beliau turut memiliki masalah kulit berminyak.

Mula consume ESP dan Vitamin C, dan menambahkan GLA selepas kahwin.
Kini, orang tak sangka pun beliau sudah beranak 2!




You Might Also Like

0 comments