bisnes

AKADEMI BLOG iREACH UNTUK YANG BERMINAT MEMBUAT BISNES MELALUI BLOG

02:56

Salam.

Pejam celik pejam celik, tak sangka sudah banyak yang menyertai bisnes Shaklee dalam grup iReach.

Di iReach, kami diajar untuk saling brainstorming untuk bisnes masing-masing.
Bahasa mudahnya, bisnes kita, kita yang jaga.
Maksudnya, kitalah yang mencorakkan hala tuju bisnes kita.
Nak berapa bonus tiap bulan?
Nak berapa ramai downline?
Nak buat apa untuk grup sendiri?

Semuanya kena  fikir sendiri.
Bukan tunggu je mentor suap-suap.
Bukan tadah tangan ambil idea orang lain.
Ye lah kan, bonus nanti memang taknak share pun kan?
Hehe.

Makanya, kami menjadi lebih bertanggungjawab dan belajar untuk melihat bisnes Shaklee yang kami ceburi ini secara big picture.

Kami menjadi lebih berdikari.

Alhamdulillah sedikit demi sedikit kami mengorak langkah dengan lebih berani dan matang.

Kini, kami tampil dengan projek baru yang membuka peluang kepada sesiapa di luar sana yang mahu berbisnes melalui blog.

ABiR : Akademi Blog iReach

ABiR inilah yang menjadi platform untuk kami membantu lebih ramai di luar sana yang mahu berbisnes melalui blog.




APA YANG ADA DALAM ABiR?

1. Tunjuk ajar tentang cara setup blog, sesuai disertai oleh newbie
2. Tips menulis blog secara santai dengan ayat-ayat yang memikat pembaca
3. Tips menulis dengan menggunakan SEO yang betul, bolot ranking page 1-4 di google
4. Tunjuk ajar untuk mendapatkan networking yang besar untuk meningkatkan potensi jualan yang lebih besar


BILA NAK MULAKAN ABiR?

Dah mula, cepat hubungi saya ya.




CARA MENYERTAI ABiR

Mudah sekali.
Hubungi saya melalui apa saja medium yang anda suka.
Emel, FB, whatsapp, mahupun ketuk pintu rumah.
Anytime anywhere, saya sedia membantu anda.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com


You Might Also Like

0 comments