bisnes

PHOTOSHOOT UNTUK BUSINESS LEADER SHAKLEE

07:00

Hai semua.

Tak sangka juga yang saya berpeluang ber photoshoot untuk SHAKLEE BUSINESS LEADER. Siap dapat bergambar dengan suami dan anak kesayangan.

Wow sangat kan.

Actually, Tiara tu ada beberapa pasang baju yang kononnya nak dipakai waktu photoshoot, tapi dia ni boleh pulak mengantuk tahap tak tertanggung, makanya 1 je baju yang sempat ditayang. Adoi sabo je la. Nanti kita posing dalam gambar raya la ye.

Yang saya ni pulak almaklumlah kaku lagi kayu, kahkahkah memang tak reti sangat lah nak berpossing sangat.

Tapi seronok sangat tau, brader photographer tu masyaAllah penyabor sangat, dan beliau amat bijak suruh kitorang buat pose yang nice lah dan mudah je nak dibuat oleh orang yang jenis kaku dan kayu sepertiku. Haha.

Nak tengok gambar?

Meh i belanja sikit.

TERSELAK BAJU MAMA NAK OIII

Sebenarnya waktu ni Tiara dan mengantuk sangat-sangat. 
So gambar dia memang tak banyak. Redha je lah kan.



BAKAL LEADER ANDA. CEPAT PM YA.

Tak sangka bergelar leader Shaklee.
Saya nak sangat bantu anda2 di luar sana untuk jana income bersama Shaklee.

Nak dapat bonus 4 angka dengan Shaklee memang tak mustahil.

Kenapa saya yakin?

Sebab saya dah rasa bonus 4 angka dengan Shaklee seawal bulan yang pertama.

Nak belajar tips dan trick?

Cepat pm.



MACAM BARU KAHWIN AWWW


Ni lah kot perasaan orang yang tak pernah photoshoot walau waktu kahwin.
Segan silu juga walau dan pun dapat anak. kikiki i kan pemaloo.


KAMI NAK MENUA DENGAN SIHAT. JOM BERSHAKLEE.

Iya betul sangat.
Kami nak menjalani hidup di hari tua dalam keadaan sihat dan bermanfaat.

Sebab tu jugakla sekarang ni pulun buat Shaklee.

Shaklee boleh capai infiniti income, siap dapat duit pencen lagi.

Nak kena bersungguh buat biz dari sekarang.
Anda semua, tolong doakan ya?



Nak bisnes ?
Nak order ?
Nak jadi ahli?
Nak tanya2?

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
http://www.wasap.my/0195161862
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Arkib Artikel