KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

23:25

Dah boom timeline fb saya dengan iklan Shaklee sana sini.

Yang duk share testimoni makan Shaklee pun banyak.

Apa yang best sangat jadi ahli Shaklee?

---> MURAHHHHHH

Haaa jangan tak caya, itulah sebab paling besar kenapa orang asyik berduyun-duyun jadi ahli Shaklee.

Murah sangat ke ?

Kalau saya cakap dapat less 20%-30%, best tak?

Dah ramai yang mulanya beli Shaklee untuk makan sendiri, kemudian dah rasa keberkesanan produk, mulalah register ahli. Penjimatan berganda-ganda tau.
Bayangkan kalau makan sendiri je pun boleh dapat cashback bulan berikutnya. Siapa tak suka kan?


BOLEH KE KALAU MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI?

Mestilah boleh, cuma rugi je. Huhuhu.
Sebab tiap produk Shaklee ni ada point tersendiri. Buila anda beli dengan distributor Shaklee, point tu dapat kat dia lah. Dah lah anda kena bayar harga retail, point tu pulak anda tak dapat. Tahukah anda yang point2 tu jika terkumpul sebanyak minima 200point sebulan (belian dalam rm800, contohnya beli Vivix 2 botol), anda layak dapat cashback dalam RM 30.

Nak bagi kat orang ke cashback tu?


CARA JADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 cara. Yang pertama berbayar, yang kedua free je tapi ada la syaratnya.

1) DAFTAR AHLI SHAKLEE

Hanya bayar RM68.90 untuk seumur hidup. Tambah RM10.60 untuk postage membership kit. Anda layak dapat beli sebarang produk dengan harga ahli. Kalau ada nak order barang, lagi bagus sebab postage dikirasekali bayar yang RM10.60 tadi tu je. Semestinya anda beli dengan harga yang paling murah iaitu harga ahli. Jika belian produk anda mencukupi point, silakan menunggu cashback bulan depan ya. Best kan?

2) JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Ini sangat senang dan menuntungkan, sebenarnyalah. Syaratnya anda buat belian dengan point minima 200point (dalam anggaran rm800).

Contoh : Vivix 1 botol 112point. Beli 2 botol, dah 224point.


Automatik anda dapat keahlian percuma, maksudnya tak payah bayar yang RM68.90 tu. JImat sangat kan? Yang best lagi, anda sememangnya layak dapat cashback bulan depan. Dahlah jimat, siap dapat cashback lagi tu. Serius best.


CARA BELI BARANG SELEPAS MENJADI AHLI

Mudah sahaja. Boleh walk in ke mana2 branch atau pun  hanya buat belian online sahaja. Shaklee akan pos direct ke pintu rumah anda.


DAH JADI AHLI, WAJIB BUAT BISNES KE?

Ohoi siapa kata? Tak bisnes pun takpe. Beli buat makan sendiri je pun ok .


NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE BERSAMA SAYA ?


Cepat hubungi saya ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
http://www.wasap.my/0195161862
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Arkib Artikel