MIGRAIN

ATASI MIGRAIN DENGAN BERKESAN

00:35

Salam.

Siapa ada migrain?

Yang rasa saja tau macammana sakitnya.

Rasa nak hempas kepala sendiri ke dinding.

Serius tau.

Sakit dia ni sakit sangat.

Nak tahu bagaimana kakak ini menghilangkan migrain yang dialami sejak tingkatan 1?

Check it out.

Migrain 20 Tahun Hilang Dengan Ostematrix.

Saya dapat migrain sejak tingkatan 1 lagi.
Bila tengahari sakit kepala macam dah jadi kewajiban.Telan ubat tak terbilang entah berapa tepek selama 20 tahun tuBila belajar di IPT pasti akan telan ubat dan sapu minyak kapak di muka dan kemudian tidur untuk lega.Zaman dah kerja baru dapat info tak elok telan ubat selalu. Sebagai alternatif saya cuba B Complex dan Kalsium.
Alhamdulillah sampai sekarang saya dah tak dihantui MIGRAIN
*ini kisah sebenar. Bukan rekaan.

Adik adik elakkan panadol tapi ubah kepada Ostematrix. Sumber kalsium yang sangat POWER.

Kandungan Ostematrix bukan semata-mata kalsium tau.

Kandungan Ostematrix 

- kalsium
- vit D
- magnesium
- zinc
- copper
- manganese
- boron

Kebanyakan supplement kalsium di pasaran hanya ada kalsium, vit D dan magnesium.

Ada jugak supplement kalsium yang hanya ada kalsium semata-mata.

Kenapa shaklee masukkan zinc, copper manganese dan boron dalam Ostematrix?

Kalsium seperti batu bata yang membina tulang.

Magnesium pulak macam simen yang melekatkan batu bata tu. magnesium penting supaya calcium dapat "melekat" pada tulang.

Vitamin D pulak membantu penyerapan kalsium.

Boron membantu metabolisme kalsium dan vit D. Boron juga membantu menguatkan ketumpatan tulang dan juga dapat membantu pesakit artritis.
Sebab tu lah Ostematrix Shaklee best sangat. 

Lengkap!

Haaa.. Apa lagi. Pilih la yang terbaik.





Dah tak sabar nak atasi migrain?

Cepat hubungi saya.


Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Arkib Artikel