Alfalfa Complex

PENGALAMAN BERPANTANG DENGAN VITAMIN SHAKLEE

08:48

Saya bertapa di wad selama 5 hari sebelum melahirkan Tiara.

Hanya kerana beliau kurang gerak.

Actualy itu kali ketiga saya ke hospital dek beliau kurang gerak. Disebabkan dah 38minggu lebih, so admit wad.

Sepanjang di wad, memamg saya bawak Ostematrix untuk bekalan kalsium dan elakkan kejang kaki. Maklumlah waktu preggy memang mudah lenguh segala.

Juga tak dilupakan B Complex  untuk bantuan mengawal stress semasa di wad dan menjelang proses bersalin.

Sebelum induce, memang saya telan B Complex double dos dan Ostematrix extra dos. Bantuan bekalan tenaga.

Selepas bersalin petang dalam pukul 6, pukul 8 dah masuk ke wad. Benda pertama saya buat sebelum lap2 bersihkan badan adalah telan Ostematrix extra dos.

Esoknya, dah pesan pada adik supaya usung bekalan suplemen berpantang ; VIVIX, ESP, ALFALFA, OMEGA, LECITHIN.

Jadi manis pengalaman mengandung, melahirkan dan berpantang dulu.

Tiba2 rasa nak cerita, tiba2 teringat sebab promo Feb kali ni adalah Ostematrix, Alfalfa dan Lecithin. Ni semua wajib untuk bekalan ibu berpantang.

Tenaga superb. Muka merah tak pucat. Misi yang datang rumah pun tak percaya yang saya baru lepas bersalin.

Kenangan dah semua tu.

You Might Also Like

0 comments