MAKE UP REMOVER SHAKLEE BERKESAN MENANGGALKAN BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

11:27

Orang tak pakai make-up pun, kena guna make-up remover.

Apatah lagi orang bermekap bagai.

Dulu i memang tak kesah pasal remover ni sebab i bukan jenis bermekap. Tepek bedak pun dah rasa cantik. Kihkih.

Tapi selepas tahu kewujudan remover ni, saja lah nak try, orang kata boleh keluarkan sel kulit mati, blackhead, whitehead semua.

Sekali coba, wow sangat!

Kuuuus semangat melihat objek putih2 yang keluar pada sesi tonyohan di kulit muka.

Sekarang, ini favorite i lah.
Siap tonyoh di muka Mr R.
Kuikuikui.

Guna 2-3hari sekali pun ok.

Tahan 5-6bulan.

Harga?
Hanya rmXX.

Berbaloi ok.

Bila kulit bersih jerawat pun segan.

You Might Also Like

0 comments