anti penuaan

CARA ATASI JERAWAT DENGAN CEPAT

01:42

Salam dan hai semua.

Ada ke orang yang suka dan gembira bila jerawat naik di muka?

Bial ada jerawat yang naik, pastnya kita sibuklah nak menghilangkannya secepat mungkin. Tu yang tangan asyik gatal duk picit-picit, sentuh-sentuh tu. Hehe.

So, dalam post ni Mama T nak share, cara yang pantas lagi efektif untuk kecutkan dan hilangkan jerawat tu.




Haaa inilah dia yang Mama T sebut tu.
SAPU JE PADA JERAWAT.
InsyaAllah dalam 24jam dah nampak perbezaannya.
Dah ramai orang cuba buat tau.

Vivix ni basically dia bertindak dengan membaiki sel yang rosak, jadi di situlah dia main peranan boleh kecutkan jerawat tu.

Sebenarnyalah kan, Vivix ni lebih bagus jika diminum, kerana ia boleh membaiki sel dari dalam, juga ia memberi kesan detoks  yang baik.

Vivix adalah antioksidan yang kaya dengan RESVERATROL.

Resveratrol ni memang terkenal dalam anti-aging solutions.

Apa yang lagi best, dalam Vivix turut mengandungi POLIFENOL.

Bila Resveratrol dan Polifenol bergabung, ianya menjadi 10kali lebih berkuasa sebagai antioksidan.

Best kan?

TESTIMONI PENGGUNA VIVIX UNTUK JERAWAT

Kulit dah tak berminyak


Rupanya Rita Rudaini pun guna Vivix ni.
Patutlah kulit dia ni cantik je.




Berminat untuk cuba Vivix?

Anda boleh beli sendiri mengunakan cc/debit card secara online dengan klik pada ikon di bawah.



Harga biasa adalah RM475.

Postage percuma.

Jika anda beli 2botol, anda akan lebih berjimat kerana :
- Dapat keahlian percuma (biasanya RM69)
- Dapat membeli dengan harga ahli iaitu RM402.80 untuk 1botol (RM402.80 X 2 =RM805.60)
- Dapat postage percuma (biasanya RM10)
- Dapat membeli produk Shaklee yang lain dengan lebih murah hampir 20%
- Dapat cashback pada bulan berikutnya dalam RM30



Anda juga boleh membeli melalui saya.


Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments