anti penuaan

PRODUK CANTIK UNTUK LELAKI

15:57

Salam.

Post kali ini, marilah kitabercerita secara jujur lagi berterus terang. Almaklumlah orang lelaki tak berapa gemar baca ayat pusing-pusing.

Ramai je customer saya yang datang mencari produk cantik untuk lelaki.
Bila bercakap pasal cantik, saya maksudkan cantik kulit muka. 
Benda pertama orang lihat bila jumpa kita mestilah muka kan?


Lelaki pun dah makin ada kesedaran bab jaga kulit, biar nampak cantik. Terutamanya yang bakal mendirikan rumahtangga, lagilah bersemangat nak kelihatan cantik di hari bahagia.

Oklah, mari kita teruskan ke topik utama.

Lelaki yang mahukan kulit cantik. Suplemen apa yang perlu?


VIVIX

Ramai yang tak tahu, Vivix ni mempunyai antioksidan yang dapat melambatkan kitaran dan kemaian sel, sekaligus melewatkan proses penuaan.

Penggunaan Vivix dengan konsisten dapat memberikan kesihatan yang optimum. Pendek kata, cantik dapat, sihat pun dapat. Tak percaya? Anda boleh tanya kepada sesiapa yang dah pun mencuba Vivix. Pasti mereka mengakui kehebatannya.


APAKAH KESAN VIVIX KE ATAS KULIT?


1. Jeragat makin hilang
2. Mengurangkan kedutan di sekitar mata
3. Kulit kembali licin walau pernah mengalami jerawat bernanah
4. Kulit jadi glowing, dan rasa segar ---> ni Emma Maembong yang bagi testimoni
5. Kulit semakin gebu
6.. Menjadikan lubang bekas jerawat menjadi kecut
7. Kulit muka semakin halus
8. Kulit jadi flawless, tak perlu facial dah


BETUL KE? APA KATA ORANG YANG DAH CUBA?

- Kulit muka lebih fresh, merah-merah tak pucat berminyak
- Bekas lubang jerawat yang besar waktu remaja daha rata
- Perut makin kurang buncit
- Energi level improve




- Uban berkurang
- Muka nampak pinkish



































Teruja kan?


HARGA VIVIX

Masih tak terlambat untuk anda merebut harga promosi di bulan Januari ini
Harga pasaran sebenarnya adalah RM475.

Kalau beli bulan Januari ni, dapatlah murah yang banyak, siap dapat cash rebate lagi.


BUY 7 AT 6
- Free membership (maksudnya anda layak beli dengan harga ahli iaitu 1 botol RM402.80)
- Free postage (RM10)
- Dapat cashback bulan depan

BUY 2 GET LESS 5%
- Free membership (maksudnya anda layak beli dengan harga ahli iaitu 1 botol RM402.80)
- Free postage (RM10)
- Dapat cashback bulan depan (tapi tak sebanyak BUY 7 AT 6 tu la)

Nak cuba?

Hubungi saya segera ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments