anti penuaan

MINUM VIVIX UNTUK KULIT CANTIK, KANDUNGAN RESVERATROL SEBAGAI ANTI PENUAAN

01:12

Salam.

Sana sini orang asyik cerita pasal Vivix Shaklee.
Kulit jadi cantik, gebu gebas, siap ada pakej anti penuaan pula tu.

Betul ke?

Tak kenal, maka tak chenta. Gitew.

Vivix ini mempunyai resveratrol yang mengandungi antioksidan yang terkenal dapat melambatkan kitaran dan kematian sel, boleh melambatkan proses penuaan. Takdelah tak berlaku langsung, tu menolak kejadian aturan Tuhan lah pula. Vivix hanya melambatkan proses sahaja. Tambahan pula, Vivix dapat meningkatkan ketahanan antioksidan untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat.

Ramai orang yang amalkan Vivix untuk dapatkan kesihatan yang optimu. Disebabkan Vivix ni bekerja dari dalam, membaiki sel yang rosak, jadi pengguna Vivix selalunya akan come out dengan result kulit pun kadi cantik dan berseri. Tak kusam, bermaya orang kata.





BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK KE ATAS KULIT?

Ia mengandungi resveratrol dan polifenol yang terbukti 10x lebih berkuasa berbanding antioksidan yang lain.

APAKAH KESAN VIVIX KE ATAS KULIT?

Mari kita senaraikan di sini :

1. Jeragat makin hilang
2. Mengurangkan kedutan di sekitar mata
3. Kulit kembali licin walau pernah mengalami jerawat bernanah
4. Kulit jadi glowing, dan rasa segar ---> ni Emma Maembong yang bagi testimoni
5. Kulit semakin gebu
6.. Menjadikan lubang bekas jerawat menjadi kecut
7. Kulit muka semakin halus
8. Kulit jadi flawless, tak perlu facial dah

Best kan?



HARGA VIVIX

Harga pasaran adalah RM475.
Kalau nak murah, boleh beli di LAZADA. Hehe. Tapi tak dapeklah kolsuntasi best daripada saya.

Yang bestnya bulan JANUARI 2017 ni, ada promosi Vivix.

BUY 7 AT 6
- Free membership (maksudnya anda layak beli dengan harga ahli iaitu 1 botol RM402.80)
- Free postage (RM10)
- Dapat cashback bulan depan

BUY 2 GET LESS 5%
- Free membership (maksudnya anda layak beli dengan harga ahli iaitu 1 botol RM402.80)
- Free postage (RM10)
- Dapat cashback bulan depan (tapi tak sebanyak BUY 7 AT 6 tu la)


Nak tanya-tanya?

Hubungi saya segera ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments