cantik

MAKE UP REMOVER YANG MEMBERSIH, MENANGGALKAN SEL KULIT MATI, WHITEHEAD DAN BLACKHEAD

14:17

Salam.

Hari ni nak kongsi tentang satu lagi produk hot dalam list cantik, berseri lagi flawless.

Haaa gitew.

Ramai di antara kita yang sudah sedia tahu, untuk menanggalkan make-up, perlu guna make-up remover. Tak jadi kalau setakat guna air dan sabun biasa.

Ramai antara kita juga yang anggap kalau tak pakai make-up, maka tak perlulah guna remover ni.

Salah!

Yang tak pakai pun seeloknya guna juga Make Up Remover ni.

Sebab ?

Seharian kita bekerja, berjalan di luar rumah, kita sudaj pun terdedah dengan pencemaran yang terkandung dalam udara kita.
Nak-nak yang jenis berjemur tengah panas tu, lagilah kulit muka cepat berinyak.
Kalau tak dibasuh bersih, mudahlah daki-daki melekat dan menyumbat pori-pori kita.
Hasilnya?

Kulit akan mudah naik jerawat.
Kulit kusam.
Kulit jadi berminyak.

Haaa nak ke kulit begitu?

Bagi orang yang bermekap selalu, of course lah kena guna remover ni.

Apa lagi yangMake Up Remover Shaklee boleh buat?

- Menjadikan kulit lebih licin
- Menjadikan kulit lebih lembut dan berseri
- Tunas pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
- Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
- Bersifat lembut dan tidak berminyak

Jadi, inilah remover yang saya katakan itu.

Image result for make up remover shaklee

Satu tiub hanya RM95.
150ml mampu tahan samapi 6bulan.

Berbaloi sangat.

Kalau nak cuba,
cepat hubungi saya ya.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862

(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

You Might Also Like

0 comments