B Complex

Senarai produk cantik Shaklee mengikut bajet

16:39

Salam all.

Seperti yang kita semua sedia maklum, ekonomi negara dalam keadaan tak berapa stabil.
Ramai antara kita yang dah mula mengubah cara berbelanja. Cut kos sana sini.

Begitu juga dengan pembelian vitamin.
Tak dinafikan ada je yang tak berkira dalam soal membeli vitamin. In fact, ramai sangat yang selamba bayar ribuan ringgit hanya untuk vitamin.



Tapi kali ini, post ini adalah khas untuk orang yang mencari-cari produk yang sesuai dengan bajet sendiri.

Jom Mama T cerita ye.


BAJET TINGGI


Istimewa sangat untuk orang yang berbajet tinggi, produk pun mestilah kualitinya lebih tinggi.

Saya cadangkan Vivix.



Vivix yang akan merawat dari dalam, akan menyebabkan kulit kita sentiasa anjal sekaligus nampak muda. Hanya 1sudu setiap hari, anda akan mendapat hasil yang memuaskan, bukan saja dari susut kecantikan, bahkan untuk kesihatan juga.

Vivix mengandungi resveraterol dan polifenol yang terbukti 10x lebih berkuasa berbanding antioksidan lain. Pengambilan yang berterusan akan menjadikan kulit terasa lembap, juga merawat kulit berjerawat.

HARGA :  RM475


BAJET MEDIUM


Untuk yang berbajet medium, saya cadangkan ambil ESP + Vitamin C + Vitamin E + B Complex








ESP 

Terkenal sebagai sumber protein, yang turut merangsang penghasilan kolagen dalam tubuh. Ia akan mempercepatkan proses pemulihan kulit. Ia juga akan mencerahkan kulit, juga mengecilkan pori-pori kulit muka.



Vitamin E

Bertindak sebagai anti oksidan dan anti penuaan, sekaligus menyerikan wajah yang kusam. Ia juga mampu merawat kulit yang sudah berparut. Melindungi dan mencegah kerosakan sel, ia kana menghaluskan kulit dan mencerahkannya. Haaa kalau ada jerawat dan jeragat, memang bagus sangat ambilVitamin E ni.


Vitamin C

Ia adalah antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan yang lain. Merupakan bahan utama dalam sintesis kolagen, ia akan memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembap. Selain itu, ia akan melindungi tubuh daripada jangkitan kuman yang menyebabkan selesema sekaligus meningkatkan imuniti tubuh.

`
B Complex

Ramai yang dah tahu, B Complex ni berfungsi menstabilkan hormon dan mengurangkan stress yang boleh mengganggu kulit dan menyebabkan jerawat. Oh ya, pengambilan B Complex yang konsisten akan menyerikan kulit yang kusan. Ini digalakkan pada and ayang ada masalah kulitberminyak, whiteheads, blackheads dan parut.


HARGA
ESP : RM 150, VITAMIN E : RM 149, VITAMIN C : RM92.50, B COMPLEX : RM 53


BAJET RENDAH

Untuk golongan ini, saya cadangkan ambil ESP sahaja.
Cubalah amalkan secara konsisten selama sebulan, insyaAllah dapat lihat hasilnya.
Sebab apa saya yakin?
Sebab saya dah amalkan ESP dan dah rasai keberkesanannya.



HARGA ESP : RM150


Haaaa best kan?

Nah belanja gambar satu. Ni contoh hasil amalan konsisten ESP tau.



Berminat nak coba?

Hubungi saya cepat.

`Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.





You Might Also Like

0 comments