antioksidan

Produk hilangkan jerawat yang terbukti berkesan

23:19

Salam semua.

Sebut pasal jerawat, takde siapa yang suka jerawat kan?

Dulu waktu awal2 pregnant, jerawat suka benor singgah menepek di muka. Lepas satu, satu yang naik.
Naik dengan semangat pulak tu. Geram tau.
Betul lah orang cakap antara punca jerawat adalah hormon yang tak stabil.

Tapi yang bestnya, bila dah hujung2 pregnant tu, muka dah makin flawless, orang kata makin nak due, makin berseri. Hihi.

So kali ni saya nak kongsi  tentang beberapa produk hot Shaklee yang terbukti berkesan dalam menghilangkan jerawat.





GLA COMPLEX

Kalau dah namanya hormon tak stabil, kenalah bagi stabil dulu. GLA ni berfungsi membetulkan hormon, selain memberi kelembapan semulajadi kepada kulit. Oh ya, bagi sesiapa yang ada jerawat batu, digalakkan sangat amalkan GLA ini ya.




VITAMIN E COMPLEX

Selenium yang terkandung dalam Vitamin E Complex ini membantu membuang toksik secara semulajadi. Ia membuang logam berat seperti raksa, kadmium dan bertindak sebagai anti-oksida yang menjaga tubuh kita daripada serangan radikal bebas. Vitamin E ini mampu menghilangkan parut2 jerawat jika diamalkan secara konsiten.


VITAMIN C

Terkenal sebagai antioksidan yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit. Ia juga menghalang keasidan dalam tubuh. Vitamin C ini menyerap radikal bebas itu sebelum ia merosakkan kulit. Haaaa inilah caranya ia membantu menghalang jerawat daripada terjadi.




Semoga anda semua dah dapat idea nak beli apa untuk selesaikan masalah jerawat tu.

Hubungi saya segera ya.
Konsultansi percuma sampai bila2.

Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments