CERITA KEHIDUPAN

Mengingati wajah suami

07:00

Saya mengambil masa 2-3minggu juga untuk mengecam dan mengingati wajah suami sendiri selepas sesi akad nikah.

Marah betui beliau bila tahu.

Wakaka...

I tak kapel-kapel, suami approach dengan lamaran sekaligus.

Tak sampai 2bulan, i bagi jawapan.


Tak pernah kenal pun beliau sebelum tu. Padahal satu tempat kerja.

Memang tak cam leee...

Di kilang, semua pakai uniform serupa, siap pakai bump cap. Lagi lah i nampak samaaaaa je semua orang.

Sesekali perasan juga ada orang duk try senyum kat i. Ingatkan ada orang lelaki gatai cuba takle isteri orang, rupanya suami i yang senyum kat i.

Kehkeh.

---

Notakaki : Bolehlah kalau nak anggap post ini tentang #bercintaselepasnikah . 
Bai.

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.