cerita

Mengingati wajah suami

07:00

Saya mengambil masa 2-3minggu juga untuk mengecam dan mengingati wajah suami sendiri selepas sesi akad nikah.
Marah betui beliau bila tahu.
Wakaka...
I tak kapel-kapel, suami approach dengan lamaran sekaligus.
Tak sampai 2bulan, i bagi jawapan.
Tak pernah kenal pun beliau sebelum tu. Padahal satu tempat kerja.
Memang tak cam leee...
Di kilang, semua pakai uniform serupa, siap pakai bump cap. Lagi lah i nampak samaaaaa je semua orang.
Sesekali perasan juga ada orang duk try senyum kat i. Ingatkan ada orang lelaki gatai cuba takle isteri orang, rupanya suami i yang senyum kat i.
Kehkeh.
---
Notakaki : Bolehlah kalau nak anggap post ini tentang #bercintaselepasnikah . 
Bai.

You Might Also Like

0 comments