cantik

Testimoni GLA : Gadis ini suka-suka sahaja mencuba, tapi hasilnya buat beliau amat teruja

04:36

Seronok baca testimoni ini.

Mula try untuk suka-suka je nak tengok keberkesanan.

Sekali dah try, fullamak senggugut hilang, period flow pun lancar je.

Bonusnya, nak membuang perut jadi lawas je.

GLA ni antara suplemen yang saya suka. Waktu saya cuba secara konsisten, dapatlah sikit healing crisis, jerawat naik sesuka hati. Muahahaaaa... Sekejap je, lepas tu dah ok.

Customer ni bertuah sangat sebab sekali cuba je, bulan berikut dah nampak hasil.

Kalau ada yang berminat nak cuba, boleh hubungi saya ye.

Adios amigosss~ 

You Might Also Like

0 comments