PRODUK : OMEGA GUARD

Atasi sakit sendi dan lutut dengan Shaklee

12:56

Semua orang mempunyai sendi, apbila kita makin meningkat usia, kita mungkin berhadapan dengan sakit sendi terutamanya di bahagian lutut sekiranya tidak menjaganya dengan baik.

Sendi ialah bahagian di mana dua tulang yang berlainan bertemu. Seiring dengan peningkatan usia, tulang rawan yang membentuk permukaan sendi menjadi haus.
Apabila darah yang dibekalkan kurang, maka keradangan akan berlaku.

Untuk berhajat mengatasinya dengan Shaklee, kita akan cadangkan bebrapa produk yang sesuai.
Yang paling femes adalah Advance Joint Health Tablet. Tapi maafkan saya, ianya terrrrlalu femes hingga sudah kehabisan stok satu malaya. Makanya, tak dapatlah untuk kita beli AJHT buat sementara waktu.

Tapi jangan risau, kita masih punya pilihan lain.
Apa pilihan yang ada?


Omega Guard

Apa kat cuba ambil Omega Guard? Dalam Omega Guard Shaklee terdapat asid lemak omega 3 yakni asid lemak penting yang kita perlukan tapi tak dapat dihasilkan oleh badan. Ia mengandungi EPA dan DHA yang mampu memelihara fungsi sendi dengan cara mengekalkan paras asid lemak Omega 3 dalam tisu rawan. Pengambilan secara berterusan boleh mencegah arthritis, memelihara kesihatan sendi selain mampu kurangkan inflamasi.
Ostematrix

Selain itu, kita cadangkan juga supaya mengambil Ostematrix, pil kalsium yang dah lama terbukti keberkesanannya dalam menghilangkan lenguh-lenguh, kebas-kebas segala. Untuk mengurangkan gejala osteoarthritis, kalsium amatlah diperlukan. Kalau tak, takdelah asyik keluar iklan susu je kat tv untuk orang yang sakit sendi kan? Oh yaaa, Ostematrix juga boleh halang pereputan tulang.

Mak saya makan ostematrix setiap malam, penat-penat dan lenguh badan memang hilang.

Mak mertua saya juga makan ostematrix setiap malam,walau penat seharian, esok pagi bangun dengan cergas je. Rasa badan ringan katanya.

Best kan?


Berminat nak cuba?
Jangan segan silu hubungi saya.


Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Nak tanya, boleh.

Nak bagi pendapat, boleh.

Saja nak komen, pun boleh.