Mekah

Bekalan suplemen umrah : Mak ayah saya bakal berangkat ke tanah suci

00:35

Salam semua...

Dengan kelajuan internet yang ala-ala siput, saya gagahkan jua diri ini untuk mengorder suplemen buat bekalan mak ayah saya yang bakal berangkat ke tanah suci hujung minggu ini, insyaAllah.

Tadi saya berbual dengan mak di telefon, mak pun dah pesan siap-siap, yang ostematrix tu suplemen wajib ketika umrah nanti.

Pandai betul mak saya ni kan... hehe... mak saya adalah peminat ostematrix, sama macam saya.
Ostematrix memang bagi tenaga pada keesokan hari pabila kita telan sebelum tidur malam.
Selain hilangkan lenguh-lenguh, ia dapat juga elakkan sembelit.

Lama juga saya berbual dengan mak tadi. Habis je berbual, lekas-lekas saya buat order beberapa suplemen dan alamatkannya ke rumah nuuun jauh di Kedah sana.

Apa yang saya order?

Hanya yang simple dan basic je, mudah untuk mak ayah juga. Kang kalau banyak sangat, tak terlarat pulak nak makan. Kwang kwang kwaaaaang.

Ni haaaaaa yang saya order...

Suplemen wajib ialah suplemen feberet, iaitu tak lain tak bukan..... OSTEMATRIX...

Yeaaaayyyy siap capslock lagi baqhang....



Satu lagi ialah, serbuk oren yang membekalkan tenaga segera, baguuuus untuk yang kurang minum air, terutama waktu travel....

Inilah dia..... PERFORMANCE DRINK... yeaaaay nak capslock jugok... kuikui..






Clap clap clap.... itulah dia dua kombinasi suplemen basic yang bagus hebat dan mudah. Rasa oren yang sedap, pasti mak ayah sukoooo.

Yang dua atas ni memang yang paling basic lah. Saya turut order Herblax untuk standby, kot-kot nanti ada sembelit, bolehlah mak ayah saya makan. Takdelah rasa beraaaaat je badan nanti, dan kurang selesa nak buat ibadah.




Mohon doa semua yang membaca post ini, tolong doakan kesejahteraan dan keselamatan mak ayah saya sepanjang di Tanah Suci... Moga mereka mendapat keberkatan yang berpanjangan.

InsyaAllah, suatu hari nanti saya pun mahu menjejakkan kaki di sana.

Tolong doa juga ya!

Kalau anda nak beli suplemen untuk bekalan ke Mekah, boleh hubungi saya.
Yang atas ni yang paling simple ok. Kalau ada bajet lebih dan bersesuaian, bolehlah order suplemen lain juga. Saya boleh tolong guide juga.

Just contact me, okai.


Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
(Aziza/Gja)
nuraziza3010@gmail.com
FB :  Saya Gja dot com



You Might Also Like

0 comments