cantik

Kulit cantik semulajadi dengan ESP

04:47

Mahu cantik?
Tak ada orang kot yang akan kata tidak.

Produk kecantikan pun banyak bersepah kat luar sana. Yang tipu, yang tak tipu, yang murah, yang tak murah, yang tempek-tempek, yang telan-telan, cakap je nak apa, semua ada!

Tapi, yang paling best adalah yang boleh bantu kita untuk cantik secara SEMULAJADI. I siap CAPSLOCK kan word semulajadi tu. Kalau tak faham gak, taktaulah.

Kenapa semulajadi? Sebab tak ada manusia yang suka cantik plastik. Itu fakta.

Meh i cerita kat u all tentang ESP Shaklee yang memang boleh bantu untuk cantik semulajadi ni.



1.
Kulit jadi berseri bling-bling.
Anjal.
Senang kata, nampak awet muda.
Yang orang duk kata ibarat kulit telur baru dikupas tu, ha camtulah.
Halus mulus.
Sedap tengok.

2.
Payudara jadi anjal. Haaa yang ni takmau explain banyak.
Ramai je geng isteri yang bagi testimoni kata suami masing-masing makin suka!

3.
Menyokong pertumbuhan semula kulit dan otot.
Sekaligus mengurangkan kedutan yang mungkin sedang merisaukan kita dek stres banyak sangat.
Ohoooi jangan taktau yang stres mampu menjadikan kulit kita kelihatan tua daripada umur sebenar.

4.
Warna kulit jadi sekata.
Ohoi deknon, ada ke orang yang suka kulit muka nampak kaler banyak ton?
Haha.

5.
Hilangkan jerawat.
Makanya, kulit jadi flawless gitew. Clear.

6.
Kulit gebu.
Nampak halus. Sedap mata memandang.

7.
Baik untuk hormon.
ESP ni ada isoflavones, yakni bagus untuk hormon.
Bukankah hormon yang tak stabil tu suka merancakkan kemunculan jerawat di muka?

8.
Bentukkan sel-sel baru.
Maknanya,kalau ada luka ke, parut ke, so mudahlah untuk dirawat semula.

9.
Bagi energi segera.
Haaa yang ni best sebab kita jadi bertenaga, dan tak mudah lapaq, so takdelah nak makan yang merepek-repek, sampaikan jerawat pun suka nak muncul.


Ni haaaa ESP tu...

Jom jadi cantik!


Okeh cukuplah sharing tentang kebagusan ESP ni untuk kulit.

Nak tau lagi,
meh tanya saya!




Mesej/Call/Whatsapp : 019-5161862
sihatlagicantik@gmail.com
FB :  Sihat Lagi Cantik

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

2 comments